Şimdi Ara

Infrared teknolojisiyle Yüzde Yüz garantili notebook tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Günümüzün teknolojik gelişmeleri doğrultusunda bakım onarım hizmetleri de kendine düşen yapı almaktadır. Bu bağlamda özellikle notebook anakartlarında meydana gelen chipset arızaları infrared teknolojisine sahip rework station yardımıyla garantili olarak giderilmektedir.

Konuyla ilgili detaylı bilgi için; 0212 217 70 88 numaralı telefondan Ümit EROL ile görüşebilirsiniz

• Reklamları izlediniz
  • Burası DonanımHaber biz burda "infrared teknolojisine sahip rework station" falan anlamayız... Detay isteriz. Detaysız konudan cevaptan hoşlanmayız
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderwatcher

Burası DonanımHaber biz burda "infrared teknolojisine sahip rework station" falan anlamayız... Detay isteriz. Detaysız konudan cevaptan hoşlanmayız

İşletim sistemini de belirtmeyi unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 24 Nisan 2008; 20:07:55 >
  • infrared kızıl ötesi değilmiydi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

Reklamları izlediniz

• ya siz geri kalmışsınız bluetoothlusu çıktı bunun. :)))))
    dalgayı geçiyoz ama bir gün işimiz düşer ozaman gör
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burda herkez kendi işini imece usulü yardımlaşmayla görüyor .. bize infrared falan uzak bir teknoloji .. yani bize çok uzak kaldı bu teknoloji...
  • Yani bu bir arıza bulma yöntemi de, arızalı parçayı buluyor desen eyvallah, nasıl tamir ediyor onu anlamadım? Birde garantili?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat35nihat

Yani bu bir arıza bulma yöntemi de, arızalı parçayı buluyor desen eyvallah, nasıl tamir ediyor onu anlamadım? Birde garantili?

valla bende anlamadım kızılötesi, bluetooth la donanımsal bi arıza nasıl giderilir
  • Ben demedim mi DH üyeleri detaylı bilgiden hoşlanır diye... Yok öyle infrared deyip gitmek "ben reklamımı yaparım canları isterse" deyip kaçmak Bak noldu koskoca IR teknolojili tamir? DH tayfasına geyik malzemesi oldu
  • reklamın iyisi kötüsü olmaz diye buna diyorlar herhalde
  • guzelim ır teknolijisini maskara ettiniz.
    bırsey soracam bu alfa ısımalarıyla chipseti oksiyarak calıs evladım calıs guzelim filan mı dıyor.
    Nasıl oluyor yani Metodolojisi nedir?
    Ben anakartın chipseti bozulunca degısık tecrubeler edinmek icin kullanıyorum.
    Ama bi aydınlatırsan tecrube edinmeyi bırakabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastery -- 25 Nisan 2008; 14:54:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: umiterol
    Merhaba...
    Günümüzün teknolojik gelişmeleri doğrultusunda bakım onarım hizmetleri de kendine düşen yapı almaktadır. Bu bağlamda özellikle notebook anakartlarında meydana gelen chipset arızaları infrared teknolojisine sahip rework station yardımıyla garantili olarak giderilmektedir.
    Konuyla ilgili detaylı bilgi için;/**/***/***/**numaralı telefondan Ümit EROL ile görüşebilirsiniz

Salla hocam bu caf caflı cümlelerle olmuyo çatlak anakartıda infrared ilemi tamir edeceksin
    Salla bizde yedik.

• Ya bildiğiniz lehim yapıyorlar işte.Bozulmuş chipleri söküp yerine yenisini takıyorlar.Bunun için birkaç alet edevatları var o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy
    Ya bildiğiniz lehim yapıyorlar işte.Bozulmuş chipleri söküp yerine yenisini takıyorlar.Bunun için birkaç alet edevatları var o kadar

Yanlız süper
    Günümüzün teknolojik gelişmeleri doğrultusunda bakım onarım hizmetleri de kendine düşen yapı almaktadır.(Bakım onarım teklonojisine bak 1980 de bulnan kızıl ötesini şimdi kullanıyo:>)
    + heralde sadece notebook anakartları infrarede duyarlı

Ümit EROL: bu isimi unutmayın yakında gaza gelip quantum fiziği ile anakart tamir edebilir

• ufak tefek arızaları gıderebılıyorlar tabi.
    Ama bole ır teknolojis sudur budur denicek birsey yok.
    Turkiye sartlarında zaten bu sorunların bır cogu ileri kullanıcıların basına gelebılıyor.
    Voltaj stabil gelmez sistem gumler.
    Tedasın teknıyeni yanlıs sıgorta takar o mahallede 4 pc komaya gırer.
    Adam elektırık kesılır adam mahalle trafosunda kablo degısımı ypar kapıyı acık bırakır bır saat gecmeden canım kabloyu hurdacı soker calar. 2 saat ıcınde 3 elektırık kesıntısı 4 voltaj dalgalanması yasayan pc ya anakarttakı trasıstorlerı ucurur ya hardsıkını deler ya ıslemcının saat hızı sapıtır.

Bi tane vatandasa hizmet eden devlet kurumu yok yahu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastery

ufak tefek arızaları gıderebılıyorlar tabi.
    Ama bole ır teknolojis sudur budur denicek birsey yok.
    Turkiye sartlarında zaten bu sorunların bır cogu ileri kullanıcıların basına gelebılıyor.
    Voltaj stabil gelmez sistem gumler.
    Tedasın teknıyeni yanlıs sıgorta takar o mahallede 4 pc komaya gırer.
    Adam elektırık kesılır adam mahalle trafosunda kablo degısımı ypar kapıyı acık bırakır bır saat gecmeden canım kabloyu hurdacı soker calar. 2 saat ıcınde 3 elektırık kesıntısı 4 voltaj dalgalanması yasayan pc ya anakarttakı trasıstorlerı ucurur ya hardsıkını deler ya ıslemcının saat hızı sapıtır.

Bi tane vatandasa hizmet eden devlet kurumu yok yahu.

Güzel çalışma olmuş eline sağlık. Ordan da cevap attım

• Ya gercek valla yeminle Ben Koca mustafa Pasada oturuyordum.
    Askerden onceydı. Gece calısıyorum tabı pc basında nolduysa bir anda elektrıkler gitti.
    Ogrendık ıste Mahalle trafosunda sıgortanın omru bıtmıs geldıler degıstırdıler.
    aradan yarım saat gecmediki bi daha gitti ben tabı gece 1 suları apartmanın pencereden asagıya trafoya bakıyorum. adamlar geldı orda bekleyen adamlara Teknısyen yanlıs sıgorta takmıs sımdı kabloda yandı oyuzden hem sıgortayı hem kabloyu degıstırdık dedıler sokak bos oldugu ıcın yankılanan sesı duyabılıyorsunuz tabi.
    arada 40 dk gecmeden 1 daha kesıldı. bu sefer noldu lan dıye kızgınca pcnın basından kalktım.
    Hurdacı gelmıs trafodakı bakır kabloları sokmus.Cunku kapıyı acık bırakıp gıtmısler
    adamlar bır daha geldıler kablolar sokulup calınmıs sımdı yenılerının baglantılarını yaptık artık sorun olmıcak dedıler baktım adam paslanmıs bır asma kilit vurdu trafoya.

Neyse madem oyle elektrıkler geldı hazır oturayım calısmaya devam edıyım dedım.
    Power tusuna basıyorum basıyorum calısmıyor makıne. neyse dedım yatıyım.
    Aldık goturduk servıse. Adam board ucmus abi dedi. Intel board gıttı iyi dedik. duzelır sıstem ama barı hdd yı sokeyımde calısmaların son halını alıyım bari. Hdd yi taktık baska makıneye tık yok gormuyor neyse zorladık o makineden cıkarttık otekıne taktık hdd acılmıyor. row diyor.Gıttımı guzelım veriler.
    Hdd nin bad sector olusunamı uzulursun anakartın ucmasınamı.
    okadar giden emegemi?

Isın dıger yuzu Gulermısın aglarmısın aynı aksam 3 kere gelen tedasa uzleyımmı teknısyenın yaptıgı salaklıga aglıyayımmı yoksa hurdacıya acıyayayımmı yoksa oturup bu manzaraya guleyimmi karar sizlerin.

Birebir yasanmıstır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.