Şimdi Ara

ING BANK (Hollanda Bankası) EDIT; (para %9 faizle Ziraat bankasına yattı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
16.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnternet Şubesi ile normal şube oranları baya farklı, ikisi arasındaki fark nedir?
  • geçen hafta ing den 5000 lira kredi çektim :) kayıplara karışırlarsa :) başlarım oynamaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkdostun

geçen hafta ing den 5000 lira kredi çektim :) kayıplara karışırlarsa :) başlarım oynamaya

5000tl için ne kadar sürede ne kadar faiz istediler?
  • dostum 5000 lira çektim faiz 153 lira 12 ay için. 250 dosya masrafı 28 lira da hayat sigortası ;) bayram kredisiymiş
  • İNG bank hayatımda gördüğüm en yavaş banka 1 işlem yapmak için yarım saat bekliyorum bursa heykel şubesinden nefret ediom ing banktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokatyollaritasli

quote:

Orijinalden alıntı: Voltage of maniac

Ziraat bankasına yarın tekrar gidip şu az önce duydugum "32 gün kırık vadeli e-mevduat hesabı" sistemini bi görüşüp geleyim bakalım, olmazsa ING bankasına giderim artık

Git zaten internetten vadeli mevduat açmak için önce vadesiz mevduat açman gerekiyor şubeden

Gittim üstad, orda bi kız vardı, sag olsun herşeyi halletti, internet üzerinden hesabı açıp, (%9 faiz oranlı) hesap cüzdanımı verdi. Ve dedi ki;

"32 günlük vade dolmadan para yatıramazsınız, yatırsanız bile vadesiz hesaba yatar o. Ayrıca paranıza ekleme yaparken şubeden degil, ATM lerden yatırın, aksi halde faiz %9 degil, %6 olur" dedi

• quote:

quote:

quote:

Ziraat bankasına yarın tekrar gidip şu az önce duydugum "32 gün kırık vadeli e-mevduat hesabı" sistemini bi görüşüp geleyim bakalım, olmazsa ING bankasına giderim artık

Git zaten internetten vadeli mevduat açmak için önce vadesiz mevduat açman gerekiyor şubeden

Gittim üstad, orda bi kız vardı, sag olsun herşeyi halletti, internet üzerinden hesabı açıp, (%9 faiz oranlı) hesap cüzdanımı verdi. Ve dedi ki;

"32 günlük vade dolmadan para yatıramazsınız, yatırsanız bile vadesiz hesaba yatar o. Ayrıca paranıza ekleme yaparken şubeden degil, ATM lerden yatırın, aksi halde faiz %9 degil, %6 olur" dedi

9.25 olmalı faiz 32 gün için eğer bir gün içinde açıkladıkları rakam değişmediyse. İnternet hesabını şubeden birinin açması gerçekten süper. güya işgücü masrafından kısacaklar

Parana eklemeyi ATM'lerden yatıracaksın tabii zaten avantajlı faiz almanın sebebi de bu! Şubeyi meşgul etmeyeceksin, ATM'den yatıracaksın, internetten kontrol edeceksin.

• quote:

24-25 yaşlarında (benim yaşlarda) güler yüzlü, konuşkan bi kız vardı, kendisi servis görevlisiymiş, yatırım konusunda sohbet ettik biraz, internet şube hesabını siz mi açıyosunuz? dedim, "tamam halledeyim ben " dedi, yaklaşık bi 30dk ugraştı sag olsun, işlem bitince ben sordum; "bu hesap cüzdanıma yatırdıgım para işlenmicek mi artık?" dedim, "ATM den yatırdıktan sonra gel ben hallederim sana" dedi Personel normalinden biraz fazla ilgili, alakalı geldi bana

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.