Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
131
Favori
576.509
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaş sana da ayrıca açıklayayım. o mevzu konuşuldu. olay net-brüt meselesi değil. brüt olarak konuşalım, gönlün olsun.

gecelik faiz
    enpara: %8,5
    e-turuncu: %12

aylık faiz
    enpara: %11
    e-turuncu: %12

zaten e-turuncu sadece gecelik faizle çalışan bir sistem. bu yüzden gecelik-aylık-yıllık oranı değişmiyor. onu da az önce arayıp sordum. bana gecelik faiz sistemi uygun olduğu için e-turuncu daha cazip. çünkü gecelik faizde enparayla %35 civarı zarar ediyorum.
  • suicide kullanıcısına yanıt
    kesilmiş hali bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

quote:

Orijinalden alıntı: fizikfelsefesi

quote:

Orijinalden alıntı: boombip

uygulamada gecelik %8,5 yazıyor. gayet net. eksik bilgiyle insanlara bilgi satmaya kalkmayın

Siz eksik/yanlış bilgi ile manipülasyon yapıyorsunuz beyefendi, bir önceki mesajınızda aylık yüzde 8 diyorsunuz düzeltilince de gecelik yüzde 8,5 diye çeviriyorsunuz :) Benim amacım nereden en yüksek faizi alabiliyorsam onu kullanmak o yüzden cepteteb, nuvo ve enpara kullanıyorum sanıyorum siz İngbank personelisiniz

ing personeli miyim hahaha. sizin aldığınız nefes kadar benim bu forumda paylaşımım var birçok konuda eksik bilgiyle bu tip mesajlar yazıp kendinize güldürüyorsunuz. böyle devam etmeyin forumda alay konusu olursunuz

sadede gelelim... %8 diye yanlış yazmış olabilirim. hatalı bir şey yazabilirim, sonuçta insanım. "%8 yazdı sonra 8,5 yazdı. o zaman bu ing çalışanı" diye polisçilik oynamaya gerek yok. herkesin bildiği gibi enpara şu anda gecelik %8,5 brüt faiz veriyor.

Kendiniz yanlış yazıyorsunuz daha sonra bana "eksik bilgiyle insanlara bilgi satmaya kalkmayın" diyorsunuz :) Benim mesajıma saldırmak yerine haklısınız yanlış yazmışım demiş olsaydınız hiçbir sorun olmayacaktı. Ayrıca hangi konuda eksik bilgiyle mesaj yazmışım, başkasıyla karıştırıyor olmalısınız bu forumdaki ilk tartışmam bu. Çoğu zaman bilgi alırım, ve bilmediğim konuda konuşmam

• cosark kullanıcısına yanıt
    51 değil 50 yatırmak gerekiyor. 48bin e faiz işliyor. 51 yatırıp %13 alan varsa bilelim. odeanın bugını bulmuş demektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Riven_ kullanıcısına yanıt
    51.999 yatir ilk gün %13 isler sonraki gün %12.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Yalnız enpara'da günlük faiz için ek %1 daha alabiliyorsunuz 3 tane faturayı otomatik ödemeye bağlarsanız, tabi yinede oran olarak az kalıyor ING'ye göre.

• cosark kullanıcısına yanıt
    eğer öyleyse bankanın müş. temsilcileri bi haber.özellikle sordum bunu çünkü.
    bugını bulmuşsun resmen. bi ara deneyeceğim.

• Arkadaşlar bende bugün internet üzerinden başvurdum, işlem sonunda kurye ye bilgi iletilmiştir vs bir şeyler yazıyordu, şimdi eve kurye gelip ne yapacak bilgi verir misiniz?
    Kart vs istemiyorum o yüzden soruyorum.
  • 1 haftaya kalmaz 11.5

• _Riven_ kullanıcısına yanıt
    sebep?

• suicide kullanıcısına yanıt
    Merkez faizleri yine düşürdü.
  • espial kullanıcısına yanıt
    ne hikmetse bu faiz bi mevduatlarda dusuyor, krediler aynen devam... Her seyden anladigini sanan kendini bilmezin durtuklemesidir kesin bu da...

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

ne hikmetse bu faiz bi mevduatlarda dusuyor, krediler aynen devam... Her seyden anladigini sanan kendini bilmezin durtuklemesidir kesin bu da...

Dolarda sakin bu siralar muhtemelen enflasyonda dusuk gelecek gibi ustelik turizm geliri de cok dusuk olmasi tuhaf.ortada farkli bi denge var ekonomiye yonelik ama bakalim tuttu heralde bu yontem keske dolar daha da dusse faiz daha da dusse de tl degerlense.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 02an1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece banka karti verecek. O da sirfe kaybinda ve atmden para çekmek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: cosark

Hocam sadece banka karti verecek. O da sirfe kaybinda ve atmden para çekmek için.

Anladım, ben enpara da kullanıyorum günlük birikim de faiz %8 olduğu için, ing hesabı açtım. En para dan ne farkı vardır turuncu hesabın kesinti yok diye biliyorum eft havale vs.

• ingI turuncuda hesabım car ama sürekli faiz oranları değişiyor neden acaba bi gün %9 diğeri er gün %8 neye göre?

• cozali C kullanıcısına yanıt
    Aynısını biz de yaşadık hocam,Evrakların şubeye ulaşması lazımmış durumu öğrenmek için talep oluşturdum.1 hafta sonra durumunu sormak için mh ye bağlandım konuşurken telefon kapandı,öyle kaldı.
    ENPARA'da olsa arayıp yüzüne kapatsanız geri arıyor adamlar,ing tam bir münasebetsizmiş !!! verecekleri 3 kuruş onlara kalsın.Bankacılıktan,müşteri memnuniyetinden haberleri yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

Orijinalden alıntı: suicide

Dolarda sakin bu siralar muhtemelen enflasyonda dusuk gelecek gibi ustelik turizm geliri de cok dusuk olmasi tuhaf.ortada farkli bi denge var ekonomiye yonelik ama bakalim tuttu heralde bu yontem keske dolar daha da dusse faiz daha da dusse de tl degerlense.

merkez bankası dolar topluyor. rezerv artmış
  • Benimde kurye bugün geldi, kartı verdi vs. Şimdi anlamadığım şubeye mi gitmem gerekiyor hesabın açılması için
  • quote:

Orijinalden alıntı: 02an1907

Benimde kurye bugün geldi, kartı verdi vs. Şimdi anlamadığım şubeye mi gitmem gerekiyor hesabın açılması için

gerek yok gitmene. ben gitmeden herşey halloldu.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.