< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ING Bank e-turuncu hesap (323. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hoşgeldin faizinden sonra bir espirisi kalmayan banka ing
-
Dün 18,50’ydi bugün 4 görünüyor. Var mı aynı durumda olan?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben, faizler güncellendiği için gece düzelirmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 29 Eylül 2021; 20:30:0 >
-
Bana mı denk geldi bilmiyorum, nerdeyse büyük avm lerdeki ing atm leri komple kapatılmış. Google map yandex te gösterilen atm şerde ortada yok. 6 atm gezdim hiçbiri yoktu.
Akbank ve iş bankasından ücretsiz çekim yapabildiğin için kaldırdırdılar
Aylık 1000 harcamaya 3 defa farklı atm ücretsiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ing turuncu kart başvuru yaptım, kurye geldi teslim aldım ama ne atm nede şifre boşluk kartın son 4 hanesi yollayinca şifre olusturamiyorum, sebebi nedir bilen var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
müşteri hizmetleri.
belki mobil uygulamada şifre oluşturma vardır.
e turuncu hesapta mevduat getirisi hesaba günlük olarak mı yansıyor acaba ? Aylık getiri ve üç aylık getiri bölümü var ama günlük yok.Bir de vadesizde 5bin tl bıraktım.Ekstra faiz artışı getirecek o da sanırım fakat ay sonu toplam ne kadar getirisi olacak hiçbir şekilde yazmıyor.Garanti ve ziraatte açıkça bir sonraki ay net getirisi ne kadar olacak yazıyor.
Son olarak da o kadar karışık yazmışlar ki şu hoş geldin %18 faizini.Alabilen insan sayısı bir elin parmaklarını geçmiyordur herhalde.
-
hoşgeldin faizi %20 olmuş. devlet bankaları 14 veriyorken nasıl özel bi banka 20 verebiliyor ilginç gerçekten.
-
Siz olayı çok yanlış anlamışsınız :) Devlet bile 14 verirken ING 10 verseydi o zaman ilginç olurdu.
-
mevduat korumalı olayına dahil olacak herkes, özel bankalar da olayın farkında, sınırsız faize geçti hükümet, haliyle bunlar da artıracak zamanla.
faizin artmadığına inanan tek kitle -> malatya'daki davul zurnayla kutlama yapan tipler.
bende %15 gözüküyor...
-
bana yılbaşına kadar hoşgeldin faizi vermişlerdi. bitince enparaya geçeceğiz sanırım
-
enpara birikim enparalı 18.5 veriyor
-
Alıntı
metni:Avantajlı Turuncu Ekstra programı harcama hedefi 1 Mart 2022’den itibaren 1.000 TL yerine 1.250 TL olarak güncellenecek. -
Bunlar da iyi abarttı.
2.40tl eft ucreti almaya baslamis ing.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ing bütün müsteri lehine olan avantajlarını bitiriyor.hiçbir avantajı kalmadı bankanın.
ing kartı kapatıp başka bankaya kaçma vakti geldi...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X