Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.567
Cevap
132
Favori
574.965
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ilk defa ing müşterisi olacaksanız ya da çevrenizde ilk defaa ing müşterisi olacak birisi e turuncu hesap açacaksa hesap açmadan önce tavsiyem denesenseversin.com'a girip üyelik açın. burada e turuncu hesapta bireyselde 250 tl veriyor kobide 500 tl veriyor ben bi arkadaşıma referans olsum kendi girişimi vardı para hesabıma yattı.

• geç gördüm malesef,banka kartı ile her 500e 25.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

yaptım bakalım 5 aralık ta yüklenecek diyordu

Yükleme tarihi 5 aralıkmıydı?

Hocam toslaya paramı gönderiyoruz ?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    bilmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İng de EFT limiti 1milyon sanırım o da yeni oldu. 1m üstü meblagi eft ile göndermek için şubeye mi gitmek gerekiyor? Giriş var çıkış sancılı.

• Ekstra troy kartınız ile 31 Aralık a kadar 500 tl ilk harcamaniza 250 nakit iade kampanyası gelmişti, yaptık 5 ocakta yatacaktı, yatmamış,
    Aynı şekilde akbak harcamanın yarısı kadar 100 tl iade vereceğiz dedi o da yok,ne oluyor bu bankalara böyle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • idefixoxo İ kullanıcısına yanıt
    ayrı bir fast limiti de oluyor, onu da kullanabilirsiniz.

• İng kredi kartı ile 3 adet 5000 tl 'lik hayhay cüzdan yüklemesi faizsiz 12 taksit yapılabiliyor.

https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/kampanyalar/hayhay-dg

edit= komisyon kesiyor hayhay, 225 tl, 15 bin tl 12 taksit için 775 tl kesecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 6 Ocak 2024; 18:21:15 >
    Kredi kartıyla cüzdana yüklediğimiz bu parayı başka bankaya gönderebiliyor muyuz?

• warchief46 W kullanıcısına yanıt
    hayır

• banka kartı ile 6500 tl harcamaya 3 swift, 12 bin tl harcamaya sınırsız swift diyor.
    ama üst limit var mı bilemedim, 10 bin dolar göndersen 200 dolar belki masrafı olur normalde.

• troy banka kartı ile market her 400e 100, toplamda 400 iade.

bim mobil uygulama yükleme mcc kodu ne oluyor acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 3 Haziran 2024; 22:54:21 >
  • turuncu ekstralıya avantajlı döviz kuru diyor, dolar alırken ne kadar indirim olacağı belli değil, mobil uygulamadan denedim 33.09 'dan satıyor dolar'ı, enpara'da 33.12 falan, hani nerde avantaj ??
    https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/kampanyalar/deneme-te-haz23

bimPara'ya para yüklemiştim deneme amaçlı 1 kere, onun ödülü yattı. ulan ing, 4 kere yapmış olsam yatmazdı bu hediye ....

• Uzun zamandır ing kullanmiyordum, 45gun hoşgeldin faizi tanimlamislar. Eturuncu hesap özelliklerini web sitesinden okurken hoşgeldin dönemi içinde fon alımına +30gun, 12b harcamaya +30gun daha toplam 105 güne hoşgeldin suresi uzuyormus. Benim ki ara dönemde tanımlandığı için bu uzatmalardan yararlanabilirmiyim, yoksa yeni müşteri için midir sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idefixoxo -- 6 Ağustos 2024; 19:43:55 >
  • Bu arada gelmiştir bildirim 13/09dan itibaren pasif bakiye miktarlari artiyor. Anlasilmasin diye satirlari kaydirarak yayinlamislar🙈 ama 1m kadar meblağ icin 50den 60a çıkıyor, 2ye kadar olan kısım için 75ten 125e cikiyor pasif bakiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idefixoxo -- 6 Ağustos 2024; 19:42:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: idefixoxo

Bu arada gelmiştir bildirim 13/09dan itibaren pasif bakiye miktarlari artiyor. Anlasilmasin diye satirlari kaydirarak yayinlamislar🙈 ama 1m kadar meblağ icin 50den 60a çıkıyor, 2ye kadar olan kısım için 75ten 125e cikiyor pasif bakiye

Paramı çekeli işim biteli belki iki yıl oluyor hâlâ Turuncu Hesap ile ilgili mesaj atıyorlar. Para piyasası fonu almak varken insanlar neden bu pasif bakiye işiyle uğraşır bilmem.

• Web sitesinde 51 olmuş günlük oran🙈 TEB 52den 53e çıkarıyor, ing dusuruyor şaka gibi. Neyse TEBe tasicaz yapcak bişey yok.

• 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.