Şimdi Ara

İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü İçin Bir Kaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

YGS'ye girmeden önce de araştırıp duruyordum, ancak hiçbir yerde cevabını tam olarak alamadığım bir kaç soru var. Umarım yardımcı olabilecek birileri çıkar.

Neyse, öncelikle sormak istediğim şey, LYS-5'e girebilmem, yani yabancı dil sınavına girebilmem için YGS'nin hangi puan türünden barajı geçmem gerekiyor? Bazıları herhangi bir bölüm diyor, ben de öyle biliyordum ama emin olamadım. Edebiyat Fakültesi sayıldığı için sözel puan türünden mi geçmem gerekiyor? Anlayamadım onu bir türlü.

İkinci olarak da, bunun cevabını biliyorum da emin olmak için soruyorum. Başlıkta da dediğim gibi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü düşünüyorum. Bu bölüme gidebilmem için sadece LYS-5'e girmem gerek diye biliyorum ben, herhalde başka bir LYS'ye daha girmeme gerek yok. Ama emin olmak istiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bu arada "Neden okuldaki rehberlik hocanıza sormuyorsun?" diye soracak olursanız, Meslek Lisesi'ndeyim ve kendi bölümümüz dışında seçim yapacak sanırım bir tek ben varım. Zaten rehberlik hocasını da bulamıyoruz yerinde, orası apayrı bir mesele .

Her neyse, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

• sadece lys5 e girceksn ve emn deglm ama herhangi birndem baraji gecmen lazim. dil puanlarina en cok ygsdeki turkce ve sosyal
    bolumleri puan getirir yani baraji gecmekten fazlasini yapman senin yararina olur
  • her hangi bir puan türünden geçeceksin
    sadece dil sınavına gireceksin lys'de.
  • Teşekkürler @fastrap450 ve @OsFe. İçim rahatladı biraz. Sözelim iyi, bir problemim yok o konuda neyse ki .
  • ygs 3 yani sözel puanından gireceksin
    iyi çalışmalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.