|
Bildirim
Dergi okuyucularin oylariyla mi verilmis !?
Ben de sandim ki muhendislerin cevrecilerin mimarlarin vs ortak bir komisyonu ile verilmis sandim :) Oraya oylamaya katilmak icin farkli IP lerden oylamalar pekala yapilabilir :) Otoritelerce verilmeyen oznel ifadeleri daha agir basan ama ne kadar bilincli vs belli olmayan sadece okurlarin oylamasi ile elde edilen sonuc prestij degildir :)) ... Ulasim alternatifleri cok berbat! Icerde ucretli olmamasini gectim ucretsiz metro seferleri olmalidir! Anca ucretle elektrikli araclar var gitmeniz gereken kata da direk gitmiyor asansore binip oyle devam ediyorsunuz ayrica! Paranizla da rezil oluyorsunuz .... Ucak yanasmasi taksi problemi yani ucakta asiri bekleme! nasil oldular da o okuyucular hic yasamadilar mi ? Soyle bir etrafa da baktim YEL DEGiRMENLERi var devasadirlar malum ... Yani bolge saglam ruzgar aliyor! Bu ruzgarlar risklidir de ucaklar icin ! Kimseler hatirlamaz! Pist zemini istenen yukseklikte degildir! Ki orasi eskiden golmus! Yani deniz seviyesine cok yakin bir pist! O okuyucular bazi bolgeler su altinda defalarca kalmis nasil oldu da fark etmemisler rahatsiz dahi olmamislar :) .... Merak ettim kimdir bu okuyucular :) ... Icerde freeshop vs cesitligi yok! Hep benzer iceriklerin bollugu var... Icecek ve yiyecekler Avrupa para birimine gore bile yuksek hatta baska ulkelerin dis hatlarindaki fiyatlarindan bile pahali! Hani Avrupa ulkelerindeki gibi canim normaldir filan diyenleri simdiden duyar gibiyim :) ... Elbette oyucularin yorumlari da onemlidir. Lakin kaci gercekten gitmistir ki :) ? iHL ye defalarca gittim! Sizi bilmem ! ... |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Melkor -- 6 Kasım 2019; 11:6:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|