bu atasözü mü oluyor..izin veriyosun yani imzanı kullanmama..arkadaşlar şöle süslü bir sayfası olan bir site yok mu yaa vallahi ctm ye lazım ben biterim yoksa
"Money doesnt always bring happeness"
Para herzaman mutluluk getirmez
arkadaşlar google da ararken rastladım bu arada bizde böyle bişey var mı yaw
quote:
Orjinalden alıntı: lara_croft
ciddi çalışmanın nasılı mı olurmuş..belli oluyo hiç ciddi çalışma yapmadığın...ödev yani bu bazıları alay ediyo da o yüzden söledim..
Nasıl bir çalışma demek istemiştim. Ama anlaşılan yabancı özentiliği, ukalalılığı eğitimin sayesinde bünyene iyice sinmiş. Atasözleri de sos olur üzerine.
kahve cehennem kadar kara ölüm kadar sert ve aşk kadar tatlı olmalı
türk atasözümüymüş bu ? sanmam!!! ama iyi sözmüş
quote:
Orjinalden alıntı: arghhh
kahve cehennem kadar kara ölüm kadar sert ve aşk kadar tatlı olmalı
türk atasözümüymüş bu ? sanmam!!! ama iyi sözmüş
bi de cehennem e kara sıfını nasıl uydurmuşlar hayret...cehennem kadar sıcak daha ii olurmuş sanki
quote:
Orjinalden alıntı: 1907XXXX2006
quote:
Orjinalden alıntı: lara_croft
ciddi çalışmanın nasılı mı olurmuş..belli oluyo hiç ciddi çalışma yapmadığın...ödev yani bu bazıları alay ediyo da o yüzden söledim..
Nasıl bir çalışma demek istemiştim. Ama anlaşılan yabancı özentiliği, ukalalılığı eğitimin sayesinde bünyene iyice sinmiş. Atasözleri de sos olur üzerine.
evet aynen öyle
Arkadaşlar son 2 günüm çok teşekkür ederim yazdıklarınız için ama daha başka ilginç sayfalara ihtiyacım var..böle sayfanın arka planı renkli falan..yazıları da arka plana uygun renkte..yardım ederseniz çok sevinirim..bende arayış içerisindeyim
quote:
Orjinalden alıntı: pendikli
imzamı kullanabilirsin.
today is the first day the rest of yor life.
"bugün geriye kalan hayatının birinci günü"
day ile the arasında da OF kullanman gerekir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme