Şimdi Ara

ingilizce bilmeden ingilizce bolume gitmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
5
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu dili ogrenmen gerekcek illa ki, hazırlık da kafan rahat bir şekilde ogrenebilecegin son fırsatın. İngilizce oku derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Bu dili ogrenmen gerekcek illa ki, hazırlık da kafan rahat bir şekilde ogrenebilecegin son fırsatın. İngilizce oku derim ben.

merak ettiğim hazırlıkta 0dan mı başlanıyo
  • takip
  • illaki birzazbiliyorsundur biraz çalışmayla öğrenirsin hazırlıkta.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gradyy -- 11 Temmuz 2014; 10:54:48 >
  • İş istiyorsan ıngilizce öğrenmek zorundasın bunun içinde en ıyi tercih zorunlu hazırlık.

• uppppppppppppppppppppppppppppppppp
  • bende ayni durumdayim ingilizcem kotu olmasina ragmen ing bolum yazicam ve hazirlikla ing ogrenebilirmiyim sifirdan ve dersleri anlayabilcek duzeye gelebirmiyim derslerde hersey ing islenecek sanirim

• Kardesim bende seninle ayni durumdayım arladasim gecen sene gitti diyo zaten gelenlerin bir çoğu my name is .... den birsey bilmiyor orada en bastan sayılardan başladık diyordu yani en başından baslayacaklar ing ye o yuzden yaz derim zaten ing ye mecbur ogreneceksin iyi biryerlere gelmek için ing olmadan iui bir yerlere gelmek cok zor artık o yuzden yaz derim hiç düşünme .d

• Boş ver sanki o üni.ye giden herkes kolej mezunu, yurt dışı tatilinde amerikaya dil okuluna giden insanlar
    İngilizce bilmek seni bir çok rakibinin önüne geçirecektir
    Ayrıca;
    http://www.youtube.com/channel/UC8pPDhxSn1nee70LRKJ0p3g
    Başla buna :D
  • Bu programın hazırlık sınıfında başarısız olan öğrenciler, aynı adı taşıyan ve öğretim dili Türkçe olan programlara Yükseköğretim Yürütme Kurulu’nun belirlediği kurallara göre ÖSYM’ce yerleştirilebilirler.

Hazırlıkta başarısız olanlar eğitim dili türkçe olana direk geçiriliyomu yani
  • benim ingilizcem çok kötü değil az çok anlarım bişeyler ben de %100 ingilizce bölüme gidecem hazırlıkta öğrenilir bence. şimdiden geliştirmeye başladım ben hazırlıkta da çok çalışmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.