Şimdi Ara

Ingilizce çalışma yöntemim nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 aydır, maalesef düzensiz biçimde ıngilızce öğrenmeye çalışıyorum. Son birkaç haftadır uyhuladigim ve gayet iyi verim aldığım çalışma planım şu şekilde:
    Her gün Özkan Çelen hocanın 3 dersini geçiyorum. Ve her gün önceki beş günün konularının tekrarını yapıyorum. Tekrarlar maksimum 25 dakika, dersler de 15-20 dakika sürüyor.

Fun easy learn adlı güzel bir uygulamadan her gün 20 kelime öğreniyorum. Yine önceki 5 günkü kelimelerin de tekrarını yapıyorum.

Internette bulduğum Ingilızce hikayelerin günlük 1-2 sayfa çevirisini yapıyorum.

Grammer dersleri için bir, kelimeler icjn bir ve çeviri için de birnadet kullandigim 3 not defterim var. Suan gayet düzenli ilerliyor.

Speaking geliştirmek için cevirdigim hikayeleri çevirmeden önce sesli şekilde okuyorum.

Ilave etmemi tavsiye ettiğiniz birşeyler var mi? Bu çalışma tarzı sizce nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baslangic icin gayet guzel fakat ezber ve ceviriden uzak durmanizi oneririm dil ogrenmekle hicbir alakasi yok cunku biraz ilerleyince ingilizce ile dili ogrenmenizi tavsiye ederim yeni kelimelerin ingiizce karsiligi ile ogrenip grammar ingilizce ogrenmeye devam etmek gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çeviri yapmanıza gerek yok. Anlamanız yeterli. Çeviri bambaşka bir alan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.