Şimdi Ara

İngilizce genel tekrar-yds-ielts için kitap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık biraz garip kendimi anlatayım . Normalde seviyem B2 şeklinde . Zamanında da iyi halletmiştim . Lakin ingilizcem alırı iyi duruma asla gidemediği için biraz bölük pörçük oldu . Günlük konuşmada hiçbir sıkıntı vs yaşamam , cs oynadığım zamanlarda da katkısı olmuştu . Amma velakin grammer ve kurallarını felaket unutmuşum . 3-5 bakınca baya hatırlıyorum bildiğim kısma kadar .

Kendimi anlattığıma göre istediğime geliyim . İlk önce bunları tekrar etmelik 0 dan mala anlatır gibi değil de orta biri için anlatan bir kitap . Ardından da bu tekrarı bitirdikten sonra yds için bir kitap . Bunları bitirdikten sonra nasıl bir seviyeye geleceğim hakkında bir fikrim yok . Ondan sonra da ielts sınavı için kitap önerisi istiyorum .

Kitap bu durumda genel bir tavsiye . Ben kitaptan çalışmayı severim . Mutlaka bir kitap önerisi olsa iyi olur o yüzden . Bir de çalışabileceğim ekstra video gibi şeyler tavsiye ederseniz sevinirim . Bunlar için ayırmayı düşündüğüm süre fazla . Yani 1-2 ayda bitirmelik plan yapmıyorum . Neticesinde ieltsden falan 7.5 lık bir puana ulaşma hedefim var . Yapamazsın gibi şeyleri boş boş yazacak trol kitle gelmezse sevinirim . Bana yol göstericek bu arada dizi , kitsp okumanın sıklığı ne olmalı vs gibi tavsiyeler vericek biri yardımcı olursa çok mutlu olurum .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• English Grammer in Use ya da Cesur Öztürk'ün Building Skills for Proficiency kitabını tavsiye ederim.
  • Daten kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam incelemeye alayım .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.