Şimdi Ara

ingilizce için daha iyisi olamaz imkansız bir site girmeyen pişman (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
62
Favori
6.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Robot

Duolingo kullanıyorum. Sınırsız elmas hak ve sairem var. iOS iphone sağolsun.
    Dualingoyu bende kullanıyorum tamamlayınca sandık açıyon lingot vs birşeyler veriyor onlar ne işe yarıyor
  • The Management kullanıcısına yanıt
    Siteleri paylasabilir misin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta-üst seviye ingilizcemi nasıl geliştirebilirim? Şu an altyazısız film-dizi izliyor ve konuşulanların %95 ini anlıyorum ama konuşurken gereken kelimeleri kullanmak için biraz düşünüyorum ya da kullanmak istediğim kelimenin tam karşılığını bilmiyorum. Kelime haznem mi dar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagcesmeli41

Siteleri paylasabilir misin ?
    Tabi, ama çoğunu kullanmıyorum bile sadece belki kullanırsam diye kayıtlı
    ingilizce için daha iyisi olamaz imkansız bir site girmeyen pişman

@a.celilaslan ___ aynı sorun bende de vardı baya bir araştırdım ve düzenli Türkçe-İngilizce çeviri çalışması yapılması gerektiğine karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 18 Şubat 2019; 22:50:6 >

• Güzele benziyor. Deneyelim bakalım.

• bunun almanca veya japoncası lazım
    teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jocko Willink

Mx player ile yaptım ama Google dan prosunu bulup indirdim ben
    Google playda radyo abd var ordan bbc world service kanalinida dinleyebilirsiniz hocam hatta yatmadan ben acip teli yanima koyup ole yatiom bide webde gezinirken cogu zaman arka planda dinliom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 19 Şubat 2019; 1:5:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jocko Willink

Çok saolun hocam çok iyi oldu okula gidip gelirken otobüste 2 saatim bunlarla geçer artık

vay Supernatural

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ingilizce için daha iyisi olamaz imkansız bir site girmeyen pişman

Alın beyler. Bununla sitenin yaptığı işi telde daha akıcı şekilde yaparsınız. İzlediğiniz videoya telefonunuzda bulunan altyazıyı seçiyorsunuz. Sonrasında altyazıda bilmediğiniz kelimeye tıkladığınızda film durup çevirisi ekrana geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Arka planda dinlemek için
    Podcast tavsiye ederim. Radyo sürekli canlı olduğu için olayın başını kaçırıp toplaması zor oluyor

Podcast için kullandığım uygulama Castbox

Birkaç İngilizce içerik

Türkçe olarak da güzel içerikler mevcut

@abdusauk : Türkçe altyazılı olarak tüm bölümlerini severek izledim bir de İngilizce altyası izlemeyi planlıyorum 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocko Willink -- 19 Şubat 2019; 9:44:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LoRDNeLL

Alın beyler. Bununla sitenin yaptığı işi telde daha akıcı şekilde yaparsınız. İzlediğiniz videoya telefonunuzda bulunan altyazıyı seçiyorsunuz. Sonrasında altyazıda bilmediğiniz kelimeye tıkladığınızda film durup çevirisi ekrana geliyor.
    çift altyazı varken kelime dagarcıgı az diilse anlamı belli olmayan kelime c
    mleden çıkıyo zatende denicem bakalım bu uygulamayıda saol.

• Voscreen taklidi bir şey.
  • Güzel ama ben voscreen kullanıyorum ve daha faydalı buluyorum. Bu tip uygulamalar bir yerden sonra sıkıyor. Basit ve hızlı olması daha iyi.
  • Çok güzel ama çok pahalı hocam ya :( Gözüm kaldı valla. Para toplayıp ortak bir hesap mı alsak? Danaya girer gibi

Bunun gibi bedava site önerebilecek olan var mı?
  • bedava nasıl yapabiliriz bunu
  • Ororotv bundan daha iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Management

of of bu neymiş böyle. Aylardır böyle bir şey arıyordum. Sık kullanılanlarda 40 civarı İngilizce çalışma sitesi var ama en üste ekledim bunu

Özellikle benim gibi seviyesini advanced düzeyine çıkarmak isteyenler için çok güzel bir pratik çalışma sitesi

Edit: +rep verdim
    başka bildiğiniz güzel siteler varsa paylaşalım lütfen
    Bu sık kullanılanlarda kayıtlı olan 40 civarı siteyi bizimle de paylaşır mısın hocam müsait zamanda, biz de nasiplenelim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.