Şimdi Ara

İngilizce ile ne yapılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hobi amaçlı İngilizce öğrenmeyi düşünüyorum ama ne yapabilirim ingilizceyle bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hobi olarak ogrendigin zaman yabanci capslere bakip gulebilirsin yada hep dinledigin sarkinin sozlerini anlayip sasirabilirsin baska da bi ise yaramaz. akademik ingilizce kasicam diyosan o zaman mesleginle birlestirip paraya cevirebilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

Sağ ol hocam o zaman boş iş başka ne önerirsin özellikle boş zamanda eğlendirmek bir şey

• hic bilmiyorsan ogrenmen iyi olur yukaridaki arkadas gibi sadece para olarak bakma. her konuda turkce kaynaklar cok yetersiz ve maalesef ulkenin durumundan dolayi cogu zaman sansurlu. genel kulturune dahi etkisi buyuk olur.

ayrica ingilizce diger dillere nazaran ogrenebilecegin en kolay dil, cunku bir dili ogrenebilmek icin ona surekli maruz kalman gerekiyor ve dunyanin neresinde olursan ol bir sekilde maruz kaliyorsun. ornegin almancayi turkiyede yasarken ogrenmistim ve cok zorlanmistim gunluk hayatta kullanabilecegim bir durum olmadigi icin.

belli bir seviye ogrendikten sonra yabanci arkadas edinip onlarla konusarak dilini daha da gelistirebilirsin, ayni dil ailesinden baska dilleri ogrenmeye calisabilirsin gibi. bence hobiden ziyade gunumuzde her insan en az bir yabanci dil bilmeli.

• Antalya Gibi Yerlerde Çevirmen Olarak Çalışabilirsin Veya Yurt dışı Ülkelerin Vatandaşlık Tabi sınavlarında Dil bilgisinden Kolayca geçebilirsin Vatandaş Olabilirsin  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.