Geçen yıl bu aile fertlerinin ingilizce diye diye başımın etini yemesi sonucu 2 kur satın alarak british time'a yazıldım (bakırköy). Neyse 1 kuru bitirdikten sonra 2.kura başlamadım ve hesabımı dondurdum. Bu yıl da malum ygs lys derken gitme imkanım yok o yüzden hakkımı devretmek istiyorum ama böyle birşey mümkün müdür bilemedim. 2 Kur 1500 yazılmıştım tek kur 750 desek ki daha pahalıdır normalde ben 500 liraya hakkımı devredeceğim.
Yardımcı olabilecek veya bilgisi olan var mı acaba?
Up beyler!
konuyla alakasız kusura bakma ama, eğitimi nasıl dı, direkt sürekli ingilizce konuşma mı yoksa türkçe-ingilizce karışık mı?. Misal arkadaşım english time'a gidiyor içeri girdiğin an türkçeyi unutuyormuşsun...
H.sonu intermediate kursu için konuşayım ilk gün türk öğretmen gelip ingilizcenin grammer kısmını anlatıyor diğer gün ise yabancı bir öğretmen geliyor ve o gün daha çok sohbet tarzı oluyor. Ama türkçe hiç konuşulmuyor 2.gün. Üst seviyelerde türk öğretmen hiç gelmiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme