Şimdi Ara

İngilizce ödevi(bir anı yaz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu yeni yönetmelikle bütün derslerden performans ödevi yapıcakmışız.Bugün ingilizceci performans ödevi verdi ve yarına istedi.
    Ödev şu: bir anınızı yazın. Bana yardım edebilecek varmı öğrenci düzeyinde yazılmış günlük tarzda bir olay falan nerden bulabilirim hazır lütfen yardım edin.

• Şöyle bir anı yazdım bunu bana çevirebilecek varmı lütfen çok acil

Bir yaz günü yemeğimi yiyip arkadaşlarla baskete gitmek için anlaşmıştık. Yemekten sonra çok tıkandığım için bisikletle gitmek istedim. Fakat bisiklet ile yokuş aşağı hızlıca giderken belediyenin kazdığı çukura takılıp takla attım. Yere düştüğümde her yer kan olmuştu. Arkdaşlarım hemen yanıma geldi ve beni kaldırarak yola çıkardılar. Telefon ile aileme haber verdiler. Ailem beni alıp eve götürdüğünde her yerim yaraydı ve iki dişim kırılmıştı. Hemen beyin doktoruna gidip bir şeyim varmı diye baktırdık. Bir şeyim yokmuş.
  • Okuldayım öğretmen ödevleri toplucak şimdi 2 dakikasını ayırıp çevirebilecek yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EEG falan çektirildi mi nerden anladılar bişeyinin olmadığını
  • röntgen falan çektiler olay 2yıl önce oldu zaten şimdi ağza tel yapıp düzelttiler 18 yaşımdada implant yapıcaklar
    bu arada ödevi hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akreba -- 26 Aralık 2014; 16:49:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.