Şimdi Ara

İngilizce Öğretmenliği Bölümü??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an lise 3'üm . Üniversite için hedefim Sakarya Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümü ama şimdi kafama takılan bişey oldu . Bu ingilizce öğretmenliği bölümüne ygs puanımızla mı giriyoruz yoksa ygs'ye bakmıyorlar da ayrı bi dil sınavı mı var nası oluyor ?

• At the first you enter the ygs and after you will be a teacher.

Kolay gelsin aga.
  • http://www.derszamani.net/ingilizce-ogretmenligi-taban-puanlari.html

Şurada puan türünde ygs değil de dil yazıyor ama
  • Ygs'ye girince zaten lys ye girmeye hak kazanıyorsun.Dil puanı demek sadece lys5(dil sınavı) değil.bildiğim kadarıyla ygs nin %40 ı lys nin %60'ı.sadece ygs ile dilden tercih yapamazsın.

Edit:ben de 11.sınıf dilciyim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Hetfield -- 13 Aralık 2013; 2:27:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay çene

At the first you enter the ygs and after you will be a teacher.

Kolay gelsin aga.

Tek cümle, 5 yanlış.

İlkokul sanırım.

Konuya dönersek; Öğrenci puanlarına göre değişen bir yüzde sistemi var ama her yıl ortalama %35 YGS, %65 LYS şeklinde olur. LYSde sadece ingilizce göreceksin ve önemli kısım orası olucak.

Puanım 440 bu arada, Hacettepe Alm. Müt. okuyorum sorun olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilum -- 13 Aralık 2013; 2:47:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

quote:

Kolay gelsin aga.

Tek cümle, 5 yanlış.

İlkokul sanırım.

How you sure that like from me ? Generally I get along with strangers because im high they understand me

I was student of primary school 1 terk
  • quote:

quote:

quote:

Kolay gelsin aga.

Tek cümle, 5 yanlış.

İlkokul sanırım.

How you sure that like from me ? Generally I get along with strangers because im high they understand me

I was student of primary school 1 terk

İngilizcem bitti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ Kimya Bölümü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu bölümü İstanbul'da özel bir üniversitede okuyorum 1.sınıftayım.Sürekli sunum yapıyoruz;dizi sunumu,film sunumu vs. bir tane de ilk sene olduğu için Türkçe dersi var en çok o zorluyor.Devlette okumak isterdim bu bölümü Istanbul üni ya da Marmara'da.Bu bölümü okuyan güzel kızlar hep devlette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YGS'den barajı geçerek LYS-5 sınavına girmen gerekir.Öğretmenlik bölümlerini LYS-5 sınavının alt bölümü olan Y.Dil-1 puanınla tercih edebilirsin.
  • quote:

quote:

Kolay gelsin aga.

Tek cümle, 5 yanlış.

İlkokul sanırım.

Konuya dönersek; Öğrenci puanlarına göre değişen bir yüzde sistemi var ama her yıl ortalama %35 YGS, %65 LYS şeklinde olur. LYSde sadece ingilizce göreceksin ve önemli kısım orası olucak.

Bu bölümü yıldız teknik'te okuyordum, geçen ay 'bu ne len' dedim bıraktım Lys5'e gireceksin ama hacı öyle küçük tercih mi olur lan, boğaziçi de, odtü de, yeditepe de ama sakarya nedir

daenerys, ibrahimi tanıyor musun. dur bi de seçil vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

quote:

quote:

Kolay gelsin aga.

Tek cümle, 5 yanlış.

İlkokul sanırım.

Bu bölümü yıldız teknik'te okuyordum, geçen ay 'bu ne len' dedim bıraktım Lys5'e gireceksin ama hacı öyle küçük tercih mi olur lan, boğaziçi de, odtü de, yeditepe de ama sakarya nedir

Abi hiç yardımcı olmadın, bir sürü İbrahim var, ancak seçil duymadım hiç, illa görmüşümdür ama, gerçi tanısam napcan olm.
    Ben sakaryalıyım, lisede bizim üst sınıftan çıktı dil birincisi, sakarya seçti, hafife alıncak bir yer değil aslında, A.Gül üniversitesini unutmuyor, bayağı bir şeyler yapıyorlar.

• İbrahim Gelmiş, Seçil Karadere de, neyse boşver sen onları

2012 sınavında da bizden çıkmıştı, o da bilkent tr-fr-ing tercümanlığa gitti de, adanayla çanakkale varken yüzüne bakmam sakaryanın açık söyliyim
    Yıldırım Bayezid ile A.Gül'ün niyetleri belli aslında, uzak durmak lazım
  • quote:

quote:

quote:

Kolay gelsin aga.

Tek cümle, 5 yanlış.

İlkokul sanırım.

Usta puanı 400 bence hafife alınacak bi üniversite değil diye düşünüyorum. Ayrıca kaç senedir gurbet ellerdeyim konyada Memlekete dönmüş de olurum hem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikonik -- 13 Aralık 2013; 11:19:17 >

• Geçen sene sayısaldan girdim 3 bin sıralama yaptım lys5te büyütülecek bir şey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikonik

quote:

quote:

quote:

Kolay gelsin aga.

Tek cümle, 5 yanlış.

İlkokul sanırım.

Usta puanı 400 bence hafife alınacak bi üniversite değil diye düşünüyorum. Ayrıca kaç senedir gurbet ellerdeyim konyada Memlekete dönmüş de olurum hem

Memleket bıraktığın gibi olmayacaktır, bunu da bil Sen sadece hedefini büyük tut, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağını sanmıyorum

• lys dil sınavına gireceksin ve okuldakine hiç mi hiç benzemez çok zor çok çok zor yani dışarda gelişmen lazım
  • günümüz şartlarında öğretmenlik en yapılmayacak meslekler arasında tabi ben mütevazi bir hayat yaşıyım bol tatilim olsun vs. diyorsan atanma sorunu,nöbetler,sınav kağıtları okunması dışında en güzel meslek
  • ygs ye girmeden dil e girmeyi nasıl bekliyon ki ? sistemi hiç mi bilmiyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.