Şimdi Ara

İngilizce Q Klavye (İzmir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerede bulabilieceğim konusunda fikri olan var mı?

• Ben Logitech Illuminated Işıklı Klavye almayı düşünüyorum. Forumdan bi arkadaş bu klavyenin İngilizce Q Klavye olduğunu söyledi. Bunun üzerine Mavi Bilgisayar Shop a gittim ve sordum. Ellerinde olmadığını fakat, evet bu klavyenin İngilizce Q Klavye olduğunu söylediler. İnternetten sipariş sitelerinde satılıyor bu ürün. $90-99 + KDV arası bir fiyatı var. Örneğin Mavi Bilgisayar da $99 + KDV olması lazım. Hafta sonları KDV indirimi olduğundan $99 a geliyor. 150 TL yi aştığı için kargo bedeli de yok.

Kusura bakma pek yardımcı olamadım ama baktım kimse bir şey yazmamış en azından İngilizce Q Klavye örneği vereyim dedim. Fiyat veya marka, model bi şey belirtmediğinden ancak bu kadar yardımcı olabildim. Bi de İzmir demişsin. İstanbul da oturduğum için bilemiyorum. Dediğim gibi ama internetten İzmir e de geliyordur tabii..

Edit : Özür dilerim bu klavye şu an için sadece Vatan Bilgisayar da var. Fiyatı $99.05 + KDV.. KDV indirimi geçerli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [S]aint -- 13 Ocak 2009; 14:01:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.