Merhaba arkadaşlar, İstanbul Ticaret Üniversitesini bu sene kazandım ve %100 ingilizce dersler göreceğim.. İngilizce seviyem düşük bu yüzden hazırlık okuyacağım şimdiden kelimelere vs.. bakmaya başladım ancak bazı arkadaşlarım hazırlık yeterli olmaz diyor. Sizin tavsiyeleriniz nedir? Ayrıca dün öğrendim seviye tespit sınavı yazılı olacakmış.. 4 kurdan oluşuyormuş ve bir kurdan kalırsan tekrarlamak zorundaymışın o yüzden hiç kalmamam gerek yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: dervismemik
Merhaba arkadaşlar, İstanbul Ticaret Üniversitesini bu sene kazandım ve %100 ingilizce dersler göreceğim.. İngilizce seviyem düşük bu yüzden hazırlık okuyacağım şimdiden kelimelere vs.. bakmaya başladım ancak bazı arkadaşlarım hazırlık yeterli olmaz diyor. Sizin tavsiyeleriniz nedir? Ayrıca dün öğrendim seviye tespit sınavı yazılı olacakmış.. 4 kurdan oluşuyormuş ve bir kurdan kalırsan tekrarlamak zorundaymışın o yüzden hiç kalmamam gerek yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler..
Evinizde otururken ingilizce öğrenmek istemez misiniz ? Artık gerçekten ingilizce öğrenmek çok kolay kurslara giderek 1000 - 2000 lira arasında para harcamanıza gerek yok . Size RAHAT İNGİLİZCE EĞİTİM SETİNİ tanıştırıyım. Sıfırdan İngilizce Öğrenmenize yardımcı olacak bir set.
%100 başarı sağlayan bir set ... İngilizce şuan olmazsa olmazımız oldu. İngilizce bilmeyenler işe bile alınmıyor artık. Fırsat ayağınıza kadar geldi Kolay anlatımıyla çok kolay bir şekilde ingilizce öğreneceksiniz .
Sadece derslerde gördüklerinle yetinirsen tabi ki yeterli olmaz.Önemli olan dersten çıktıktan sonra ne yaptığın.Grammeri derste öğrenirsin zaten bunların dışında kitap okur,dizi izler ve pratik yaparsan 1 yılda gayet iyi bir seviyeye gelirsin.İngilizce zor bir dil değil.
quote:
Orijinalden alıntı: brk1995
Sadece derslerde gördüklerinle yetinirsen tabi ki yeterli olmaz.Önemli olan dersten çıktıktan sonra ne yaptığın.Grammeri derste öğrenirsin zaten bunların dışında kitap okur,dizi izler ve pratik yaparsan 1 yılda gayet iyi bir seviyeye gelirsin.İngilizce zor bir dil değil.
Evet benim amacımda dersle kalmaması yurta gittiğimdede çok çalışacağım yeterli olur umarım yoksa kurslara gitmem gerekicek..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme