Şimdi Ara

İngilizce sözlük mü alsam iphone mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bencede iphone 4 al. Böylee telefon + sözlük + bi sürü şeyin olur.
  • Eğer bir iOS cihazı alırsanız benim tavsyem SlovoEd'dir.
  • Yakinda ev mi,araba mı yoksa iphone mu alayim diye sorular gelmeye başlarsa hiç şaşırmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crywolf34

Yakinda ev mi,araba mı yoksa iphone mu alayim diye sorular gelmeye başlarsa hiç şaşırmayın

çok uzak değil. geçen gün 2. el forumunda "araba alacağım için ip4'ümü satıyorum" diyodu adam ilanda

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RDHM -- 16 Şubat 2012; 18:22:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

Al bi yane iPad rahatla hocam

Haha al bide burdan yak,ipad ne alaka ?
  • arkadaş telefon ihtiyacımda var demiş,farkı neden bunuda gözönüne alarak hesaplamıyorsunuz...

şu anda günümüz teknolojisini tam anlamıyla kullanmak istiyorsan vereceğin para 500tl,sözlük içinde 264tl yazmışsın..bana kalırsa üzerine ekleyerek 4 alabilirsin yada aynı rakamlara 3gs alabilirsin.

güncel sıfır ve ikinci el fiyatları hakkında net değilim ama mutlaka bütçenize uygun bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

Al bi yane iPad rahatla hocam

Haha al bide burdan yak,ipad ne alaka ?

Açıkcası biraz saka amacıyla yazmıştım sakin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmedozcan

Maddi yonden zorlanmayacaksaniz kesinlikle iPad yada iPhone alın. Çünkü İngilizce sözlük yada İngilizce öğrenme ile alakalı onlarca uygulama yukleyebilirsiniz.

aynı rahatlığı ispanyolca sözlük ve öğrenme için de sunuyor mu, bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

quote:

Maddi yonden zorlanmayacaksaniz kesinlikle iPad yada iPhone alın. Çünkü İngilizce sözlük yada İngilizce öğrenme ile alakalı onlarca uygulama yukleyebilirsiniz.

aynı rahatlığı ispanyolca sözlük ve öğrenme için de sunuyor mu, bilginiz var mı?

Türkçeden İspanyolcaya programlar kısıtlı da olsa evet sağlıyor diyebilirim. Özellikle Amerikan eğitiminde 2. dil ispanyolca olduğundan ötürü İngilizce'den İspanyolca öğrenmek konusunda tonlarca videolu anlatım, sözlük ve makale bulunmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

quote:

quote:

Türkçeden İspanyolcaya programlar kısıtlı da olsa evet sağlıyor diyebilirim. Özellikle Amerikan eğitiminde 2. dil ispanyolca olduğundan ötürü İngilizce'den İspanyolca öğrenmek konusunda tonlarca videolu anlatım, sözlük ve makale bulunmakta.

açıkçası iphonedaki sözlüğün yanındaki uygulamalar ilgimi çekti. paraya kıyabilirsem iphone yoksa nokia e serisi alacağım. değerli bilgileriniz için teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

quote:

quote:

açıkçası iphonedaki sözlüğün yanındaki uygulamalar ilgimi çekti. paraya kıyabilirsem iphone yoksa nokia e serisi alacağım. değerli bilgileriniz için teşekkürler

Adamlar senaryo yazmıs burda :D ne vasıfsız bi başlıktır bu :D:D

• bence ipad değil iphone al.iphone 4s sahibi olarak hiç ipad e ihtiyaç duymadım.iphone her zaman yanımda ve taşınabilirlik önemli benim için her yerde ipad taşıyamam.hazırlık öğrencisiyim.bütün derslerim ingilizce.profresyonel ingilizce-ingilizce sözlük aldırdı hocalar.bir gün açıp yüzüne bakmadım. sözlüğe bulaşma bile.ben 30 $ lık slovoed sözlük kullanıyorum o kadar iyi ki.30 $ a kıyamam dersen jailbreak yapar ücretsiz yüklersin.kesinlikle iphone al.iphone bütçemi kasar dersen ipod touch 4 al.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.