Şimdi Ara

İNGİLİZCE TIP SAÇMALIĞI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
3.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    OO ÜSTAT ÇOK İYİ YAPMIŞSIN NEREDE DOMALIYORUZ? SİLKMİŞSİN BİZİ ANLADIK ÇOK ZEKİSİN BABUŞ.
  • okadar13 O kullanıcısına yanıt
    Ege

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Cok cok zor olur okul bittiken sonra

• lalale kullanıcısına yanıt
    adamsın
  • Hocam tustan önce ingilizce yeterlilik sınavı var.Bi noktada mecbursun biraz ögrenmeye

• evde kalan kezbanlar gibi her seferinde şu yaş meselesini yapanlara uyuz oluyorum.

zaten en iyi ihtimalle 80-90 yıllık bir ömrümüz var fazla takılmayın hayatınızı yaşayın hayalinizin peşinde koşun...
    Yurtdışında doktorluk yapmak için girmen gereken sınav (her ülkenin ayrı), diplomamızı tanımıyorlar çünkü
  • tetanos kullanıcısına yanıt
    o kadar biliyorum be bu başka yüzde 100
    İngilizceyi öyle ya da böyle öğrenmek durumundasın

Kariyer planına bağlı ingilizce tıp
    Türkçe tıp okumak hiçbir şeye engel değil ama yurt dışında çalışmak istiyorsan 1-2 tık fazla çalışman gerekicek
    Akademik kariyer istiyorsan İngilizceyi ana dilin gibi bilmen gerekiyor

İngilizce tıp okumak bu şartları sağlamanın bir yolu
    dediğim gibi zorunluluk değil

İngilizce eğitimi özel olarak istemiyorsan egeyi marmaranın üstüne koy
  • Wubba Lubba Dub Dub kullanıcısına yanıt
    Yani önemli olan ingilzice bbilmek mi? yoksa tıpı ingilizce okumak mı?
  • kardeş tıp mı kazanamadın ing tıp mı kazanamadın? sanane millet ne okursa okur sanamı kaldı ing mi türkçe mi diye
    kardeş sen elmayı sevmiyorsun diye herkesin elmayı sevmemesini beklemeyeceksin o zaman türkçe yazacaksan ing kısma niye karışıyorsun
    Kardeşim bak tüm yorumları ve verdiğin cevapları okudum bence sen tıp okuma. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum aşağılamak falan değil amacım. Sen tıp okuyup doktor olduğun zaman millet doktor EGO'su, kibiri, aşağılamasından bahsediyor. Eğer gönlünde yoksa zorla okumanın bir mantığı yok sıralamanda çok güzel. Bence bir daha düşün.

• Bak guzel kardeşim benim babam anestezi uzmanı ve anestezi üzerine Türkçe 2 tane kitap var.Şurada Dna'nın keşfi 30 yıllık yani sürekli gelişmekte olan bir meslek.Umarım yeterli olmuştur

• Adam haklı doğru yazmış , ama ingilizce okuyunca türkiyede çok rahat çalışıyorsun ama türkçe okursan yurtdışını çok kolay düşünemezsin .. Kendine kalite katmış olursun usta , seni kim niye engelledi bilmiyorum ama başka hesaptan gelir okursun belki bu yazdığımı .
  • Burda tekrar hatırlatıyorum. Bakkaldan alışveriş yapacak kadar ingilizcesi olan arkadaşlar için , sonradan öğrenir hallederim diye düşünmeyin . dil gelişimi 4-5 yıllık bir süreç ve birikim öyle ben sonradan öğrenirim diyip türkçe tıbba atlamasınlar . Eğer yurtdışıyla ilgili bir hayaliniz varsa ingilizce okuyun . Hayal etmeniz bile güzeldir . Uzun vadede ingilizce okuduğunuza çok memnun olursunuz . Belki uzmanlıktan sonra gidersniiz ama , türkçe okursanız meslek arasında iş güç arasında cesaret etmeniz zor olur , hazır öğrenciyken ingilizce okuyup kendinize bir değer katın ister türkiyede çalışırsın ister yurtdışı o sonra sana kalır ve dediğim gibi her gün yeni şeyler öğrenilerek 4-5 senelik bir birikim bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty81 -- 24 Temmuz 2017; 19:11:39 >
  • musty81 kullanıcısına yanıt
    Sen adamsın.
  • tekavut kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim benim bana ikiside geliyo mantıklı olanı seçecem o amaçla açtım konuyu
  • Gönlümde yok değil kaçımız olup da gidiyo ki.Ayrıca bu yazılardan egolu olduğumu anlaman da garip geldi.O kadar hakaret yiyince mecbur kalıyosun sen de az anla
  • Demek istediğim durum böyleyken çoğu bilmiyo ona rağmen maaşları yerinde. Neden?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.