Şimdi Ara

İngilizce Türkçe Sözlük Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni geliştirdiğim ingilizce türkçe sözlük uygulaması :http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/dictionary-english-turkish/41d21931-7d1d-4d40-83eb-5fdfc1f70f19

Bi yorum atarsınız artık :) . Bir de yeni fikir ve önerileri olan paylaşırsa sevinirim.

• Uygulamayı indirdim, hızlı güzel , ama try kelimesini arıyorum try for gibi kelime grupları daha üstte çıkıyor, kelime önerisini açarsanız telefonun kendi kelime önerisini daha kullanışlı olur bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

Uygulamayı indirdim, hızlı güzel , ama try kelimesini arıyorum try for gibi kelime grupları daha üstte çıkıyor, kelime önerisini açarsanız telefonun kendi kelime önerisini daha kullanışlı olur bence

Bahsettiğiniz özellik aklımda hocam vizelerden sonra bakcam tekrar yorum için sağolasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajım dursun surda.indiririm
  • deniyorum

Edit: İndirdim kalıplar ve deyimler için gayet iyi derecelendirme yaptım 5 yıldız devamını bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 71212514 -- 2 Aralık 2013; 20:22:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

deniyorum

Edit: İndirdim kalıplar ve deyimler için gayet iyi derecelendirme yaptım 5 yıldız devamını bekliyoruz

Eyvallah hocam sagol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dil Öğrenme Uygulaması
    3 yıl önce açıldı
    Kobo için Türkçe sözlük
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.