Şimdi Ara

İNGİLİZCE VE ALMANCA ÖĞRETEN KURS KİTAPLARI- HİKAYELER_ROMANLAR-GRAMER KİTAPLARI VS.TANESİ 3-5 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece bir kısmının resimlerini ekledim.
    İngilizce veya Almanca öğrenmek isteyenlere veya geliştirmek isteyenler için kurs kitapları,hikayeler,romanlar.
    Sıfırdan başlayarak kendi kendinize İngilizce veya Almanca öğrenmenizi sağlayan,kurslarda ve özel okullarda okutulan renkli Kurs Kitapları,Gramer kitapları,her seviyeden hikayeler,kalın klasikler(ingilizce) ve isteyene ciltli tanınmış yazarlara ait romanlar satılıktır.
    Tanesi 3 lira ile 5 lira arasında değişmektedir.En az 10 adet alımlarda verdiğim fiyat geçerlidir.Kargo ücretsizdir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: arby

Sadece bir kısmının resimlerini ekledim.
    İngilizce veya Almanca öğrenmek isteyenlere veya geliştirmek isteyenler için kurs kitapları,hikayeler,romanlar.
    Sıfırdan başlayarak kendi kendinize İngilizce veya Almanca öğrenmenizi sağlayan,kurslarda ve özel okullarda okutulan renkli Kurs Kitapları,Gramer kitapları,her seviyeden hikayeler,kalın klasikler(ingilizce) ve isteyene ciltli tanınmış yazarlara ait romanlar satılıktır.
    Tanesi 3 lira ile 5 lira arasında değişmektedir.En az 10 adet alımlarda verdiğim fiyat geçerlidir.Kargo ücretsizdir.

adı : kefaret
    yazarı : ian mc ewan
    dili : türkçe

bu kitabı arıyorum

• günceldir

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap ve Seri Kitap Tanıtımları
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.