Şimdi Ara

İngilizcesi iyi olan arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A2. İngilizcesi olan biri ingilizcesini ozellikle speaking konusunda ilerletmek icin youtube uzerinden ne yapabilir. Kitap kaynak vb?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nereden baslamali ve ne sekilde calismali amacim b2
    Bunu sorma sebebim
    Yanlis calisinca dogru sonuc gelmiyor

• speaking zor gelişir ya, benim pek iyi değil ama kendi başıma geliştirmek için yürüyüşe çıkıp kendi kendime ingilizce konuşuyorum arada. Hatta tartışma çıkarıyorum, Mesela insan iyi mi kötü mü doğmuştur diye sorup kendi kendime tartışıyorum.

A2 ingilizce ile sadece yabancılarla konuşarak geliştirebilirsin, kelime bilgin az.

• A2 seviyesindeysen speaking üzerinden gitmek mantıklı değil.

önce al bir grammar kitabı 1 ay boyunca yks çalışır gibi çalış sonra bir daha grammar çalışma.

kelime defterin olsun, cümle içinde nasıl kullanıldığını öğren, cambridge öneririm

sonra işte sürekli okuma yap.

speaking için de chatgpt’nin mobil uygulamasını kullanabilirsin. Speaking için başka platform önerisi varsa ben de alabilirim.

• Grammar kitabi ? Somut olarak yazar misiniz

• Chatgpt’nin mobil uygulamasını indir sesli konuş o zaman. Ben öyle yapıyorum birkaç gündür. Sarıyor.

• Zackherney1 Z kullanıcısına yanıt

Kanka ben cesur öztürk building prof. Kitabından hallettim ama o sana ağır gelir b2 seviyesi lazım.

başka da aklıma gelmedi sen bi araştır onu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bakar misiniz?@doomguy
    @doomguy@L. Kilmister@L. Kilmister

• Arkadaslar mumkunse temel seviyede iyi calismayla a1 a2 den b1 b2 ye getirecek kanal onerileriniz var mi
    Çilem akar ozer kiraz filan olabilir mi sanki ozer iyi gibi ama sizin dusunceleriniz onemli

• Kanka bana turkce ingikizce kitap daha verimli olur populerlerden birini alayimmi ve ozer kirazi inc3l3r msiin iyi mi kotu mu anlqmadim hedef a2 den b1 olursa b2 ye cikmak

Akademik ingilizce degilde bir yabanciyla temel meselerde takilmadan anlasmak o nedenle speaking demistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 24 Haziran 2024; 0:21:33 >

Özer kiraz grammar videolarından başla o zaman. Ben hazırlıktayken ondan da çalışıyordum.

speaking’e bişi diyemem. İelts’e göre reading, listening ve writingim c1 ama speakingim b1İngilizcesi iyi olan arkadaslar 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 24 Haziran 2024; 0:23:54 >
  • Speaking de ben a1 bile degilim onerin var mi

Chatgpt ile sesli muhabbet et knk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 24 Haziran 2024; 0:28:24 >
  • Hellotalk indir bana sonra tesekkur edersin

• speakingde ileri gitmek için önce vocab bilginin güçlü olması gerekiyor, gerisi doğru kelimeleri seçip stres yapmamak. vocab bilgisinin ileri gitmesinin yolları kitap okumak vs maruz kalmak, speakingde telaffuzu ileri götürmenin yolu da duyacağın şeylere maruz kalman, dizi veya yabancılarla konuşmak gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Chat Cibuti abim yardımcı oluyor arada yazım yanlışı yapıyor ama anlaşılmayacak kadar değil nabalım 3.5 versiyonu İngilizcesi iyi olan arkadaslar İngilizcesi iyi olan arkadaslar İngilizcesi iyi olan arkadaslar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.