Rockstar Games'in Türkçe GTA V isteğimizi duyması için yabancı GTA forumlarına bu isteğimiz hakkında konu açacağım ve sizlerde destek vereceksiniz(umarım ).Bu konuyu sayfalarca konuşup konuyu üstlerde tutmalıyız ve Rockstar Games'in görmesini sağlayabilriz.Rockstar Games oyuncuların isteklerine çok önem veren bir firma ve bu forumlarıda mutlaka takip ediyordur.Neyse soruma döneyim aşağıda verdiğim yazıyı foruma koyacağım ve bunun ingilizcesi lazım ingilizcesi iyi olanlar lütfen şu metini çevirebilirler mi ?
''Biz Türk GTA fanları olarak GTA V'i büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz. Türk forumlarında da sayfalarca konular açılıp bu konu tartışılıyor. Bütün Türk GTA hayranlarını ortak isteği GTA V'in altyazılı olarak çıkmasıdır. Eğer altyazılı olarak çıkarsa çoğu GTA hayranı oyunu kesinlikle orjinal alacağını belirtiyor. Eğer diğer Türkçe çıkan oyunlarada bakarsak bu şekilde yapılmasının satışlara büyük etki ettiğidir. Şuan Türkiye'de oyunun Türkçe çıkması için imza kampanyaları düzenleniyor ve Rockstar Games'in bu isteğimizi cevapsız bırakmamaları isteniyor.
En büyük dileğimiz Rockstar Games'in bu isteğimizi cevapsız bırakmamasıdır.
Bütün Türk GTA fanlarının bu konuya destek vermelerini rica ediyorum.''
Google Translate`den yapabilirsin.
We as Turkish Grand Theft Auto Fans have been waiting for GTA V impatiently. And GTA V is being discussed in every Turkish Internet Forum intensively. So our common request is to be able to play GTA V with Turkish subtitles. If you could make the option of Turkish subtitles in the game , thousands of players will buy the game.And this could be proved by the sales of Uncharted 3 in Turkey.Also there are a lot of signature campaigns to encourage Rockstar Games to make Turkish subtitles.Our biggest wish is that Rockstar Games to not to left our request unanswered.
ben de elimden geldiğince denedim
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
We as Turkish Grand Theft Auto Fans have been waiting for GTA V impatiently. And GTA V is being discussed in every Turkish Internet Forum intensively. So our common request is to be able to play GTA V with Turkish subtitles. If you could make the option of Turkish subtitles in the game , thousands of players will buy the game.And this could be proved by the sales of Uncharted 3 in Turkey.Also there are a lot of signature campaigns to encourage Rockstar Games to make Turkish subtitles.Our biggest wish is that Rockstar Games to not to left our request unanswered.
Bu bayağı iyi. GTATurk' teki İngilizce metni de koy istersen.
quote:
Orijinalden alıntı: baharat
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
Bu bayağı iyi. GTATurk' teki İngilizce metni de koy istersen.
Teşekkürler
Rockstar Games'e attım maili bakalım cevap gelecek mi
quote:
Orijinalden alıntı: Hümiyettin
Gelmez.Hiç uğraşmazlar bile okumakla
quote:
Orijinalden alıntı: Microfix
quote:
Niye okumayacaklar ki okumaları lazım okurlar ama dikkate alırlar mı bilmiyorum
quote:
quote:
quote:
Tamam cevap gelirse bana PM at.Unutma ama.
quote:
quote:
quote:
quote:
Tamam cevap gelirse bana PM at.Unutma ama.
Tamam atarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme