Merhaba Arkdaşlar Dönem Ödevi İçin Richard Nash İsimli 1 Yazar Hakkında Bilgiler Gerekiyoda Araştırdım Sadece İngilizce Metinler Bulabildim Sizlerden Ricam Şu Metni Türkçeye Çevirmeniz.. Yardımlarınızı Bekliorum Arkadaşlar
Nash was born Nathan Richard Nusbaum in Philadelphia, Pennsylvania the son of S. L. Nusbaum, a bookbinder, and Jenny Singer Nusbaum. He worked as a ten dollar per match boxer and graduated from South Philadelphia high school in 1930 before entering the University of Pennsylvania to study English and philosophy. He published two books on philosophy, The Athenian Spirit and The Wounds of Sparta. Nash died in Manhattan, New York at the age of 87.
Up
Nash, S.L. Nusbaum, bir ciltçinin oğlunun, ve Jenny şarkıcısı Nusbaum'un olduğu Philadelphia, Pennsylvania'da doğmuş Nathan Richard Nusbaumdu. O, on bir dolar olarak maç bokseri başına çalıştı, ve İngilizce ve felsefeyi çalışmak için 1930'da güney Philadelphia lisesinden Pennsylvania'nın üniversitesine girmekten önce mezun oldu. O, felsefede iki kitap, Sparta'nın Athenian ruhu ve yaralarını yayımladı. Nash, Manhattan'da öldü, 87 yaşında New York.
sen biraz toparla işte
Mustafa Yardımın İçin Saol..En Azından Yazacak Bişeyim Oldu Ama Arkadaşlar Daha İyi Şekilde Çevirebilicek Arkadaşlar Varsa Lütfen Yardım Edin :)
Up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme