Şimdi Ara

İngilize 3 Mbps yetmemiş 10 yapmışlar :)) 512 olsak mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 100mbit de fazla canım. İnterntein zevki çıkmaz ki. Tak basacaksın 70 saniyede film inecek. Bize harddisk dayanmaz ki, gördüğünü indir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efshane -- 15 Ağustos 2005, 9:56:24 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: efshane

100mbit de fazla canım. İnterntein zevki çıkmaz ki. Tak basacaksın 70 saniyede film inecek. Bize harddisk dayanmaz ki, gördüğünü indir.

adamlar izleyip siliyo zaten. aa ben neden sildim deyinde bi 70 saniyeciğini harcıyo yine pc de. internet harddiskleri gibi :D
  • online oyun oynuyorum. update 1 saate yakın sürdü millete dedim yaw ne kadar uzun sürdü bu update dedim. adamlar benim 5 dakikada bitti bu uzun mu dedi öteki benim 3 dakikada bitti dedi. sorduğuma soracağıma pişman odum :D
  • biz de istiyoruzZZZZZZZZZZZZZ
  • biz şanssız doğmuşuz elin ülkesi bundan 10 kat daha hızlı bağlanıyor
  • bizde 512 ye çıkcak die sevinioz arkadaşlar arası millet nelerle bağlanıyo bzim hakkımız yok mu ya ateş püskürüom valla

• quote:

Orijinalinden alıntı: Fraky

Seçim günü biri kalkıp dese interneti 512K yapıcam ve ucuzlama olucak. FARKLA başbakan olur walla

s2mi olur
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Legolas

quote:

Orijinalinden alıntı: efshane

100mbit de fazla canım. İnterntein zevki çıkmaz ki. Tak basacaksın 70 saniyede film inecek. Bize harddisk dayanmaz ki, gördüğünü indir.

adamlar izleyip siliyo zaten. aa ben neden sildim deyinde bi 70 saniyeciğini harcıyo yine pc de. internet harddiskleri gibi :D

• quote:

Orijinalinden alıntı: Fraky

Seçim günü biri kalkıp dese interneti 512K yapıcam ve ucuzlama olucak. FARKLA başbakan olur walla

Benim oyun ona
  • BOŞVER KEYFİNE BAK....
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Legolas

fillandiya isveç 100mbit ile bağlanıyo

adamların ülke nüfusu istanbul kadar bile değil. bize bu altyapıyı kurmak dünyanın parası adamlara koymaz zate refah seviyeleri hat safada isveçten bahsediyoruz. 100 mbit normal. ingiltere 10 mbit neden nüfus? talebi karşılayamaz. aynı şekilde türkiyede yapsalar düşünemiyorum bile. keşke bizde de olsa tabi nerede o günler!
  • neyse adsl 2 ye geçince bi nebze tatmin oluruz herhalde.
  • Halimize şükredelim adsl olmayan ülkeler bile var (:
  • quote:

Orijinalinden alıntı: dodo787

biz şanssız doğmuşuz elin ülkesi bundan 10 kat daha hızlı bağlanıyor

kaç 10 kat kardeş ben onların 10da 1ine bile razıyım ama 100mbit bizimkinin(256) 400 katı oluyor :)
  • Bizimkiler de hala satış derdinde.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: cRzYsLcK1

Halimize şükredelim adsl olmayan ülkeler bile var (:

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overlord -- 18 Ağustos 2005, 14:44:34 >
  • yokbe ozamanda ciddi ciddi bi değişik olur ya, bi filmi indirecen 70sn de izleyecen 2 saatte bu arada inecek 1000 tane daha film onlarıda izleyecen o bintaneyide izlerken................

anlayacağımız bu bizi bozar, bence 5mbits hepimize paşalar gibi yeter
    o herifler işin b.kunu çıkartmış diye bizde böyle düşünmemeliyiz, hemde düşünsek bile yapılması imkansız gibi birşey, inşallah seneye filan en düşük hızı 5mbits en yükseğide 15mbits filan yaparlarda forumlarda 512 oldu 512 olacak türünden başlıkları görmeyiz (ozamanda; nezaman 100mbits olacak diye başlıklar olurya neyse)
  • elbet bizde birgun 512 olacagiz...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.