Evet, aslında biraz da amacım o çünkü hakimler çok çılgın paralar kazanıyorlar İngiltere'de. Ama hakim olmak için cidden çok çalışmak, mezun olduktan sonra kendini bir şekilde göstermek gerekiyor, bende de o g.t yok açıkcası :) Ayrıca İngiltere'de yaşa da önem veriyorlar biraz yani 35+ olmadan hakim olmak biraz zor.
quote:
Orijinalden alıntı: Niccoló
quote:
Orijinalden alıntı: csufeardir
TOEFL'ın zorluk düzeyi nasıl?
TOEFL'a girmedim hocam bilmiyorum açıkcası. Ama ikisine de giren arkadaşlarım IELTS çok daha kolay dediler.
O zaman IELTS nasıl? Grammar naziliği yapıyorlar mı?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Niccoló
quote:
TOEFL'ın zorluk düzeyi nasıl?
TOEFL'a girmedim hocam bilmiyorum açıkcası. Ama ikisine de giren arkadaşlarım IELTS çok daha kolay dediler.
O zaman IELTS nasıl? Grammar naziliği yapıyorlar mı?
IELTS speaking'in daha kolay olduğunu söyleyebilirim, çünkü IELTS'de bir insanla konuşuyorsunuz ve bilgisayara konuşmaktan daha kolay kanımca. Onun dışında IELTS'in kendine ait bir writing "structure"ı var, yani paragraflarınızı onların istediği şekilde oluşturmazsanız sağlam puan kırıyorlar ki ben de bu yüzden kaybettim, sınava girdiğimde bilmiyordum böyle olduğunu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme