Şimdi Ara

İngiltere'de Üniversite Hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selamlar. Öncelikle şunu belirteyim ki sen kendine güveniyor musun? Çünkü İngilitere'nin orta seviye üniversiteleri bile zordur hem dil bakımından hem de DERS bakımından. Yani 3-4 senelik üniversite azmin yoksa 6-7 seneye de rahat uzar. Bu azimden kastım açıkcası sen de var mı yok mu tam kestiremedim. Devamsızlıktan kaldım diyorsun ancak orada öyle devamsızlıklara gelmez gözünün yaşına bakmazlar.He benim kestiremememin sebebi bunların gerçekten ciddi devamsızlık mı olması yoksa keyfi devamsızlık mı olması. Eğer bunların çoğu keyfi devamsızlık ise çoğu arkadaşımdan bildiğim ve gördüğüm üzere senin azmin geçici şu an ki ingilizce olayını bırak dersler de zordur. :/ Cidden iyi düşün hayatını ve paranı- 15K sterlin az değil- boşa harcayabilir ve o üniversiteden çok düşük bir transkript ile mezun olabilirsin ki iş bulmada çok bir faydası olmaz.yani iş, ben çalışırım ne olacak yatay geçişle de geçerim iyi bir üniversiteye demekle bitmiyor bunu zaten adnan menderes üni'ye giden de düşünür,itü'ye giden de düşünebilir. Benim önerim bitir türkiye'de üniversiteni master falan orada yaparsın.

(Not: Viyana'da okuyorum.)

• hocam durumumu belirttim öncelikle tabiki hiçbirşey kolay değil ve orada üni sistemini biloyum ve keyfi devamsızlıktan kalmadım tekrar sınava hazırlanıcaktım . Çocukluk haliym azimim ve umudumu hiç yitirmedim . Ayrıca orada okumuş ve okumakta olan arkadaşım kuzenim ve okuldaki hocamdan ne denli zor olduğunu biliyorum kendimi herşeye hazırladım ve ilk okuldan berridir sürekli çalıştım (yani kendimi savsakladığım senem olmadı ama neden odtü'de okumuyorsun diyebilirsin kapasite meselesi ama her türlü şartlar altında çalıştım .) Teşekkür ederim tabiki @egoceyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOTEK

hocam durumumu belirttim öncelikle tabiki hiçbirşey kolay değil ve orada üni sistemini biloyum ve keyfi devamsızlıktan kalmadım tekrar sınava hazırlanıcaktım . Çocukluk haliym azimim ve umudumu hiç yitirmedim . Ayrıca orada okumuş ve okumakta olan arkadaşım kuzenim ve okuldaki hocamdan ne denli zor olduğunu biliyorum kendimi herşeye hazırladım ve ilk okuldan berridir sürekli çalıştım (yani kendimi savsakladığım senem olmadı ama neden odtü'de okumuyorsun diyebilirsin kapasite meselesi ama her türlü şartlar altında çalıştım .) Teşekkür ederim tabiki @egoceyo

Madem öyle o zaman şimdiden hayırlı olsun kardeşim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egoceyo

quote:

Orijinalden alıntı: ALPOTEK

hocam durumumu belirttim öncelikle tabiki hiçbirşey kolay değil ve orada üni sistemini biloyum ve keyfi devamsızlıktan kalmadım tekrar sınava hazırlanıcaktım . Çocukluk haliym azimim ve umudumu hiç yitirmedim . Ayrıca orada okumuş ve okumakta olan arkadaşım kuzenim ve okuldaki hocamdan ne denli zor olduğunu biliyorum kendimi herşeye hazırladım ve ilk okuldan berridir sürekli çalıştım (yani kendimi savsakladığım senem olmadı ama neden odtü'de okumuyorsun diyebilirsin kapasite meselesi ama her türlü şartlar altında çalıştım .) Teşekkür ederim tabiki @egoceyo

Madem öyle o zaman şimdiden hayırlı olsun kardeşim :)

sağolun hocam allah yardımcım olsun inş. ( tabiki bu amaç uğrunda çabalayan herkesin. )

• ALPOTEK kullanıcısına yanıt
    SAT Amerika'da üniversite giriş sınavı, İngiltere'de bu sınavı talep etmiyorlar. Foundation için de tier 4 vizesine başvuru yapman gerekiyor, lisans eğitimine geçiş yaptıktan sonra istersen İngiltere'den uzatabiliyorsun, uzatma yapmadan TR'ye dönersen yine buradan başvuru yapman gerekebilir.
  • @Barlas
    Merhabalar hocam hazırlık sınıfında kaldım demiştim fakat 3 hafta önce derslerin başlangıcında yapılan hazırlık muafiyet sınavını geçtim ve sınıfta kalmamış oldum ve şu anda 1.sınıftayım UCL ile yazıştım aynı zamanda UCL'nin Civil Eng. için giriş koşulları Türkiye için 4/3,3 üzeri ortalama ile bitirilmiş başarılı bir eğitim yılı foundaitionsuz direk lisansa başlama için kabul ediliyormuş fakat benim okuduğu Gaziantep Üni'yi kabul ediyor musunuz diye mail attım cevap alamadım bu konuda düşünceleriniz nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.