Şimdi Ara

İngiltere'den gelen kargo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
10.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

Dhl yokmuydu

Adam herkese boyle gonderi yapiyormus dostum ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlowMotion

quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Royal mail turkiye sınırına kadar getirir. Orda ürünleri ptt kargo alir ve eve getirir evde yoksan en yakin ptt subesine götürür 1hafta icinde ordan almazsan geri gider.

Takip numarası yok nerde olduğunu bile bilmiyorum,sitesinde ve adamın dediğine göre 3-5 iş günü icinde burda olurmuş,adam da cuma günü geleceğini ama garanti vermedigini soyledi.Gelecek çarşambaya kadar falan bekleyip gitsem,adres isim-soyisim versem bi yararı dokunur mu yardımcı olurlar mı ?

Nerden aldin? Aldigin sitedeki uyeliginde cep numaran yok mu adresinin, ismin oldugu gibi. Ebayde oyle. Kargo paketlerinin uzerine cep telefonunuda ekliyolar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FlowMotion

quote:

Royal mail turkiye sınırına kadar getirir. Orda ürünleri ptt kargo alir ve eve getirir evde yoksan en yakin ptt subesine götürür 1hafta icinde ordan almazsan geri gider.

Takip numarası yok nerde olduğunu bile bilmiyorum,sitesinde ve adamın dediğine göre 3-5 iş günü icinde burda olurmuş,adam da cuma günü geleceğini ama garanti vermedigini soyledi.Gelecek çarşambaya kadar falan bekleyip gitsem,adres isim-soyisim versem bi yararı dokunur mu yardımcı olurlar mı ?

Nerden aldin? Aldigin sitedeki uyeliginde cep numaran yok mu adresinin, ismin oldugu gibi. Ebayde oyle. Kargo paketlerinin uzerine cep telefonunuda ekliyolar.

Dostum adam bi karikatürist ve paypal transferi yaptim,o da kitabı kargoya verdi suan maillesiyoruz royal mail ile internation standard secenegiyle gondermis falan filan ben adresimi ve gerek olursa diye numaramı da belirttim kargolamadan once

• Ptt zaten evde yoksan apartman kapisina ya da kendi kapina kendi stickerlarindan yapistiriyor geldik yoktunuz su subeye salladik kargonuzu diye. Icini karatmak gibi olmasin bana da royal mail ile gelmesi gereken bir kargo 38 gun gelmedi satici para iadesi yapti.

• quote:

Orijinalden alıntı: BuyingLife

Ptt zaten evde yoksan apartman kapisina ya da kendi kapina kendi stickerlarindan yapistiriyor geldik yoktunuz su subeye salladik kargonuzu diye. Icini karatmak gibi olmasin bana da royal mail ile gelmesi gereken bir kargo 38 gun gelmedi satici para iadesi yapti.

Türkiye sıkıntılı sanıyordum yurtdışı daha komplikeymiş,pttyi hallettik tamam,sizin siparisiniz neydi hangi siteden vermistiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Mayıs ayında ingiltereden arkadaşım çikolata,çerez vb göndermişti royal mail ile hala gelmedi.

Sanırım royal mail Ptt den daha kötü

Sim kart girişi (Imei no) olan cihazlar, kimyasal maddeler, gıdalar Gümrükte takılır.
  • Ptt not birakir kapiya evde yoksan en kötu, numara pakette yaziyorsa arar bilgi verir. Merak Etme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

quote:

Mayıs ayında ingiltereden arkadaşım çikolata,çerez vb göndermişti royal mail ile hala gelmedi.

Sim kart girişi (Imei no) olan cihazlar, kimyasal maddeler, gıdalar Gümrükte takılır.

Almanyadan arkadaşlarımda göndermişti kalmıyor geliyor ama bu ing.den gelen kaldı sanırım sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Royal mail ile 2012 yılında aldığım hala gelecek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

quote:

Almanyadan arkadaşlarımda göndermişti kalmıyor geliyor ama bu ing.den gelen kaldı sanırım sadece.

Kargo şirketine göre değişiyor. Mesela bir tablet china air post veya hong kong, singapur sorunsuz gelirken özel şirketler DHL falan sorun çıkarıyor.

• quote:

Ptt not birakir kapiya evde yoksan en kötu, numara pakette yaziyorsa arar bilgi verir. Merak Etme

Saol dostum sana ve yardımı olan herkese çok teşekkür ederim zaman ayırdınız.

• Takip numarası yoksa hiçbiyerden yer bilgisi alamazsın bende dün aldım bi ürün ru lu bi takip kodu var daha sisteme girilmedi ort 5-7 iş gününde gelir uzayabilirde tabi çinde en son kargom 44 günde ulaştı gelir elbet 45. Günü geçirmeyin yeter...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.