Şimdi Ara

İngiltere Iphone almak yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yaz Iphone 4 almayı düşünüyorum.Bir kaç sorum olcak.
    1-Iphone u aldığımda ingilterenin sim kartlarını takıcam 2 3 hafta orda kullanıcam.Türkiye ye gelincede kayıt yaptırıp Turkcell kullanma şansım varmı?
    2-Bu sürüm güncelleme olayı nedir?iTunes den güncellesem neler olur.
    3-İngiltereden alcağım için İngilizce Türkçe yapma şansım varmı?
    4-Sim free nedir?

Yardım ederseniz sevinirim.Malesef bilgim yok.

• 1)Evet kullanabilirsiniz
    2) Birşey olmaz cihazınızın yazılımında Jailbreak(jb) var ise kaybolur.
    Jailbreak nedir diye sorarsanız telefonun yazılımını kırıp ek özellikler getirmek olarak anlatabiliriz kısacası, yapacaklarınız sınırsız.
    3)Evet var.
    4) Sim free olursa cihazınız bütün dünya ülkelerinin sim kartlarıyla sorunsuz bir şekilde çalışır ama simlock olursa hangi operatörün adı altındaysa o operatörün haricinde çalışmaz.
    Yine jailbreak ile simlock işlemini iptal edebilirsiniz (sanırım) donanımsal unlock lar falan çıktı bilen bir arkadaş anlatırsa daha iyi olur o kısmı.
  • Tamam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ama bir soru daha sormak istiorum.
    Iphone 4 ü aldım Türkiye de kayıt ettirdim.Sürekli güncellemelerini yapmak istiyorum.Eğer yaparsam hala kendi hattımı kullanabilirim demi ? Yoksa tel. bidaha kayıt istermi ?
  • Hocam, istediğin gibi kullanabilirsin...Sıkıntı yapma...
  • Tamam çok teşekkür ederim.Biraz araştırdım birşey yapıp 5deneme hakkı fln veriomuş.Sonrada kullanılmaz hale fln geliomusda ondan korktum biraz:)
  • Son bir soru daha sormak istiyorum. Alacağım telefonun simfree olduğunu nerden anlayabilirim???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrealphonse -- 31 Mayıs 2011; 18:38:45 >
  • Applestore da satilanlar simfree. Alirken de sorabilirsin. Bir de apple store da fiyati daha ucuzdu.
  • Tamam çok teşekkürler.ya kusura bakmayın basınızı ağrıttım.Araştırırken baseband fln yükselmemesi gerekiyor fln diolar bu base band nedir??? Update yapınca galiba yükseliomuş yükselmemesi gerekmiş???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrealphonse -- 31 Mayıs 2011; 18:47:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrealphonse
    Tamam çok teşekkürler.ya kusura bakmayın basınızı ağrıttım.Araştırırken baseband fln yükselmemesi gerekiyor fln diolar bu base band nedir??? Update yapınca galiba yükseliomuş yükselmemesi gerekmiş???

Cihazınız simfree olacağından dolayı bu baseband sizinle alakalı değil dostum,simkilitli cihazlar için geçerli
  • Ohhh çok rahatladım baya kafam karışmıştı.Ozaman size son olarak bütün yapacaklarımı söyleyeyimde tamamen kurtulim:) hatam olrsa öneride bulunun lütfen.
    İngiltere Apple Stroe a gdip direk ıp.4 alıp çıkcam.3 hafta İng. kalcağım için elimde İng. nin sim kartlarından olcak onuda yeni ıp.4 de kullancam.3hafta sonra Türkiye ye döneceğim ımei kayıtını yaptırıp kendi hattımı takacağım. Dili ing. olsada farketmez onuda sonra çeviririm. Süreklide güncellemeleri yapacağım... Bu şekilde devam edersem sorunla karşılaşmam demi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrealphonse
    Ohhh çok rahatladım baya kafam karışmıştı.Ozaman size son olarak bütün yapacaklarımı söyleyeyimde tamamen kurtulim:) hatam olrsa öneride bulunun lütfen.
    İngiltere Apple Stroe a gdip direk ıp.4 alıp çıkcam.3 hafta İng. kalcağım için elimde İng. nin sim kartlarından olcak onuda yeni ıp.4 de kullancam.3hafta sonra Türkiye ye döneceğim ımei kayıtını yaptırıp kendi hattımı takacağım. Dili ing. olsada farketmez onuda sonra çeviririm. Süreklide güncellemeleri yapacağım... Bu şekilde devam edersem sorunla karşılaşmam demi :)

Hiçbir sorunla karşılaşmazsın hocam,için rahat olsun
  • benim telefonum fransadan geldi burda satılan telefonlardan 2 farkı var

1-garantisi yok
    2-%50 daha ucuza almam
  • Ohhh okuduklarım kadar zor değil ozaman teşekkürler bütün sorularımı yanıtladığınız için. :)
  • Rica ederiz dostum yardımcı olabildiysek ne mutlu bize,iyi forumlar
  • Saolun sizede iyi forumlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.