Şimdi Ara

ingiltere ligi maçları !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar digiturkun ful paketini kullanıyorum.türkiye ligini sorunsuz izleyebiliyorum ama ligtv3 de ingiltere ligi maçı veriliyor ya hani onların bazılarını açamıyorum paketiniz burayı kapsamamaktadır diyor.bunu bazen diyor bazen demiyor.daha öglen arsenal-city maçını izliyordum.bu akşam birde chelse ve liverpoolun maçları vardı ama onları izleyemedim kafayı yiyeceğim

• 29 nolu kanalda tv8 hd var,epl maçlarını verıyor hemde beleş,hatta dsmarttan bıle ızlenıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spor extra paketin varsa izlersin ligtv 2 ve 3 ü eğer bu paketin olduğu halde izleyemiyorsan müşteri hizmetleri ile görüşün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcdlmlt

spor extra paketin varsa izlersin ligtv 2 ve 3 ü eğer bu paketin olduğu halde izleyemiyorsan müşteri hizmetleri ile görüşün.

ful paketim var.diyorum ya daha bugün arsenal-city maçını izliyordum ondan sonra ki chelsea ve liverpool maçlarına kapattı kanal.geçen haftaki maçlarıda izlemiştim ingilterenin
  • quote:

Orijinalden alıntı: American Hustle

quote:

Orijinalden alıntı: tcdlmlt

spor extra paketin varsa izlersin ligtv 2 ve 3 ü eğer bu paketin olduğu halde izleyemiyorsan müşteri hizmetleri ile görüşün.

ful paketim var.diyorum ya daha bugün arsenal-city maçını izliyordum ondan sonra ki chelsea ve liverpool maçlarına kapattı kanal.geçen haftaki maçlarıda izlemiştim ingilterenin

chelsea maçını tv8 verdi. Müşteri hizmetlerini arayıp bir sorun.

• Boşver sene idman tv akar.

• bi tarafta lig maçları veren digiturk diğer tarafta avrupa maçlarını veren dsmart sırf maçları izleyebilmek için ikisinide kullanıyorum her ay en az 110 lira fatura geliyor.bir ülkede futbol seyretmek neden bu kadar pahalı olur anlamış degilim.aldıkları para yetmiyor.her gün ayrı bi sorun çıkıyor birde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.