Şimdi Ara

İngiltere Premier League Takip Konusu (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.338
Cevap
27
Favori
89.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mendy nin hatasini hakem golu iptal ederek düzeltti rezillik resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adadan ayrılan ilk isim Thomas Tuchel oldu.

İngiltere Premier League Takip KonusuChelsea FCtwitter
    “Chelsea Football Club part company with Thomas Tuchel.”
    https://twitter.com/ChelseaFC/status/1567438886594281472
  • Tuchelin sistemine uymuyor diye ronaldoyu almadı bunlar. E tuchel gitti şimdi. Gg Saçma sapan transferler de cabası. Yallah kümeye

• Saçma karar adam lampardin enkazını aldı gitti UCL aldı

Ayıp ya.

Adama 300 milyon harcattin kendisine göre adam aldı şimdi ne yapacaksın

Tuchel hocayı çok beğeniyorum benim için ilk 5'te şuan faal menejerlerbl arasında

Daha iyisini getiremezsin ama bu kadroya en uygun hocayı getirebilirsin

Yarın hemen Graham Potter'ı indiriceksin

• Potter, Chelsea'ye gitmek gibi hata yapmaz umarım.

• Premier Lig'de bu hafta oynanacak maçlar ertelendi. Resmi açıklama yarın sabah yapılacak.

• Yıllardır söylerim yine söylüyorum EPL de mücadele futbolu olsa da ne yazık ki takımları futbol oynamayı bilmiyor futbol oynamaktan anlamıyor. City'de Guardiola kelinin futbol anlayışı dışında yıllardır iyi oynayan ve tatmin ederek ŞL alan takım var mı? Kel de ŞL alamadı onu da ordan eliyoruz yani ortada elle tutulur bir şey kalmıyor.

• İngiltere Premier League Takip Konusu

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt
  • Aynı Lampard gibi iki heyecan getirince Potter'ın gelmesine tav oldum. Eski kız arkadaşım Tottenham'da oturuyor diye Brighton taraftarıydım ancak Potter'ın bu yaptığını sineye çekemiyorum.

• İnanılmaz

İngiltere Premier League Takip Konusu

• Herhalde bu sezon belkide bundan sonraki sezonlar ligin sefiri bu sarışın yalıkazığı olacak.

• Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt

buyuk bir haaland hayraniyim ve bence bu listedeki tum oyunculardan iyi olacak ama bu istatistigin fazla abartildigini dusunuyorum dunden beri. bana ya da herhangi birine sorsalardi sezon basi haaland kac hatrick yapar diye herkes bunu tahmin edebilirdi. adam cl'de dortmund'la ayni seyi yapiyordu zaten, burda niye yapamasın. fakat niye yine de abartiliyor diyorum cunku su an pl tarihinin en orantisiz gucteki takiminda oynuyor. eski donemlerde bu kadar guclu bir takim yoktu. ozellikle ofansif anlamda. arsenal'in yenilmez takimi 90 puan alabildi mesela, ferguson'un united'lari da bu takim kadar yetenekli degil. city ligin ustunde kadro kurdu ki 7 senede 6 kere sampiyon olmus olacak, vaziyet ortada. su anki kadroya suarez'i de koysan bu sezon birden fazla kez hatrick yapardı.

peki city niye bu kadar iyiyse cl'de united gibi liverpool gibi sampiyon olamiyor denirse de o da pep'in hediyeleri. 2021 finalinde rodri'yi oynatmadi, gecen sene de bruyne'yi oyundan cikardi, her sene yapiyor buna benzer seyler. lig maratonu uzun, bir mac bir sacmalik denesen diger mac telafi ediyorsun ama cl en ust duzey arena. orda bir hata yaptın mi hemen defterin durulup gönderiliyorsun. gecen yil santrfor aldirmamasi da bir sebepti mesela. bu yil o eksik de tamamlandi. cl'de de en buyuk favori city

• M3lank0lik kullanıcısına yanıt
    Kariyeri için hem iyi hem kötü oldu. İyi tarafı zaten malum ama kötü olan; kendisi için çıtayı öyle bir yere koydu ki şuan ki istatistiğinin yarısını bile gösterse kötü oynamış olarak lanse edilecek,yıpratılacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt

Haland eplde iki sezon oynar. Babasının intikamını alır sonra

Realde Vini Haland rodrygo izleriz

• Erling Haaland’ın Premier Lig’ten ihraç edilmesi için internet üzerinden 2 milyon oy toplandı.

• Şaka mı bu?

İngiltere Premier League Takip Konusu

• Westham-Fulham maçı baya çekişmeli oluyor.

• Geçen yaz Salzburg'tan Brighton'a 23 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Mwepu 24 yaşında kalp rahatsızlığından dolayı futbolu bıraktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Üzücü bir durum.Transfer olmadan önce sağlık kontrolünden geçmiyor muydu bu oyuncular?

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.