Şimdi Ara

İninal Kart Hakkında Her Şey! (SSS) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.588
Cevap
193
Favori
541.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

Parayı çekebiliyor muyuz yükledikten sonra . Bir de 18 yaşındayım veli izni olmadan alabiliyor muyum? Son soru alırken kayıt falan yapıyor muyuz?İmza veriyor muyuz

Para çekemiyosun.Veli iznine gerek yok.Herhangi bir kayıt işlemi yok.Belki imza atmanı isteyebilir.
  • Beyler ben kartı almayı düşünüyorumda en uygun nerden alınıyo migros mu yoksa ptt mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: solozoma71

Beyler ben kartı almayı düşünüyorumda en uygun nerden alınıyo migros mu yoksa ptt mi ?

Kartı alırken iki taraf da 5 tl kesiyor.Bakiye yüklerken migros 2 tl kesiyor.Ptt sanırım 50 kurus bişe kesiyodu.(PTTMatik hiç kesmiyor) Yani ptt daha uygun.
  • quote:

Beyler ben kartı almayı düşünüyorumda en uygun nerden alınıyo migros mu yoksa ptt mi ?

hocam sana hangisi yakınsa migros yada ptt (ben ptt öneririm) git kart al 5tl öde sonra para yüklemek için pttmatiklerde yatır hiç ücret almıyorlar pttmatikte
  • Arkadaşlar kartı aldım ancak kartı tanımlarken istediği cvc2 kodu nerede yazıyor yardımcı olur musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhiozy -- 4 Temmuz 2013; 18:46:43 >
  • quote:

Arkadaşlar kartı aldım ancak kartı tanımlarken istediği cvc2 kodu nerede yazıyor yardımcı olur musunuz ?

kartın arkasında son 3 hane
  • merhaba arkadaşlar bir çok sitede ininal ile ilgili bilgi aradım birkaç soruya cevap bulamadım.

1.Kredi kartı ile para yükleyebilirmiyiz Eğer yükleyebiirsek

2. Migrostan 300 tl yükleme yapacağım. 3 Farklı kredi kartı ile tek seferde yükleme yapabilirmiyim ( her kart için 2 tl vermeyelim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: floods

merhaba arkadaşlar bir çok sitede ininal ile ilgili bilgi aradım birkaç soruya cevap bulamadım.

1.Kredi kartı ile para yükleyebilirmiyiz Eğer yükleyebiirsek

2. Migrostan 300 tl yükleme yapacağım. 3 Farklı kredi kartı ile tek seferde yükleme yapabilirmiyim ( her kart için 2 tl vermeyelim)

Kredi kartı ve banka hesabı olayını bugün ininalin sayfasında gördüm.Anket yapmışlar neler gelsin diye.Şıklardan bir tanesi o idi.Çok iyi olur öyle olursa bence de.Ama şuanlık söz konusu değil.

İkinci sorunuzu anlamadım.Heralde tek kredi kartı ile oluyor.Bilmiyorum onu.
  • Az önce PTT Matik kullanarak şifremi değiştirdim ve 100 lira para yükledim. Kartıma tam 100 lira yattı. Kesinti veya ekstra hiç bir ücret ödemedim. Kuyruğa falanda girmedim. İşlem 1 dakika sürmedi. Parayı uzattım aldı tek parçayı saydı ve hesabıma geçti. Yakında paypaldaki bakiyeleride karta eklemeyi aktif ederlerse bu kart tadından yenmeyecek
  • Peki bu ininal kartı paypala tanıtan arkadaşlar,paypala kartın numarasını girdikten sonra 4 haneli bir kod gönderiyor normalde kredi kartlarında extre görülebiliyor o kod siz ininal kartla nasıl öğrendiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakc1907

Peki bu ininal kartı paypala tanıtan arkadaşlar,paypala kartın numarasını girdikten sonra 4 haneli bir kod gönderiyor normalde kredi kartlarında extre görülebiliyor o kod siz ininal kartla nasıl öğrendiniz?

Kart hareketleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Az önce PTT Matik kullanarak şifremi değiştirdim ve 100 lira para yükledim. Kartıma tam 100 lira yattı. Kesinti veya ekstra hiç bir ücret ödemedim. Kuyruğa falanda girmedim. İşlem 1 dakika sürmedi. Parayı uzattım aldı tek parçayı saydı ve hesabıma geçti. Yakında paypaldaki bakiyeleride karta eklemeyi aktif ederlerse bu kart tadından yenmeyecek

Kesinlikle gelmeli o özellik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

quote:

Peki bu ininal kartı paypala tanıtan arkadaşlar,paypala kartın numarasını girdikten sonra 4 haneli bir kod gönderiyor normalde kredi kartlarında extre görülebiliyor o kod siz ininal kartla nasıl öğrendiniz?

Kart hareketleri.

Teşekkürler hocam bugün yada yarın alacağımda ptt şubesi uzak üşeniyorum gitmeye :)
  • Bende var bu kart. Daha geçen gün 100tl yükledim tıkır tıkır çalışıyor.

• quote:

quote:

quote:

Kart hareketleri.

Teşekkürler hocam bugün yada yarın alacağımda ptt şubesi uzak üşeniyorum gitmeye :)

Önemli değil.Bende para atmaya pttye gitmeye üşeniyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kart hareketleri.

Ah ah şu internetten kredi kartı veya banka kartıyla ödemeyi aktif etseler

• pttmatik çok güzel olmuş. Kasanın başında bekleme yok + 2 tl işlem ücreti yok direk tak kartını parayı yükle. 5dk önce para yükledim şifre değiştirdim 1 dk sürdü
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kart hareketleri.

Ah ah şu internetten kredi kartı veya banka kartıyla ödemeyi aktif etseler

Zaten yapıcaklar galiba oylama açmışlarda facebookda öndeydi online bakiye yükleme yakında gelir büyük ihtimal.

• quote:

Kart hareketlerinde gözüküyor o kod bu sabah yaptım
  • hayaller gerçek oldu
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.