Şimdi Ara

İninal Kart Hakkında Her Şey! (SSS) (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.588
Cevap
193
Favori
541.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soyken

quote:

Orijinalden alıntı: krmkolol

quote:

Orijinalden alıntı: krmkolol

arkadaşlar ininial amazon dolar ile alışverişlerden yüzde kaç komisyon alıyor acaba?

yok mu bilen?

Yurt dışı işlemden %10 a yakın alıyor. Yasal sınır %10 zaten.

Ben 2 sene evvel aldım %10 komisyon kakıttı, iptal ettim yasal sürecin sonu olan 20.iş gününde yatırdı.

Döviz kuru banka ve takas işlemleri yüzünden %7 oranında farklılık gösteriyor.
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    +1'de benden malesef. 31 Aralık ve 01 Ocak tarihlerinde Joygame üzerinden toplam 130TL iki çekim yapıldı. Ininal yetkilileri ilgisiz, yazılan dilekçenin işleme alındığı bilgisini bile veremiyorlar. Dilekçeyi gönderdiyseniz işleme alınmıştır demekle yetiniliyor. Resmen ininal ve anlaşmalı oldukları joygame üzerinden dolandırıldık.

Ankara'da olan var ise bir toplu dilekçe ile adli mercilere başvuru yapalım derim.

Bir gelişme olur ise bu başlığı açtım, buradan devam edebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelfender2

+1'de benden malesef. 31 Aralık ve 01 Ocak tarihlerinde Joygame üzerinden toplam 130TL iki çekim yapıldı. Ininal yetkilileri ilgisiz, yazılan dilekçenin işleme alındığı bilgisini bile veremiyorlar. Dilekçeyi gönderdiyseniz işleme alınmıştır demekle yetiniliyor. Resmen ininal ve anlaşmalı oldukları joygame üzerinden dolandırıldık.

Ankara'da olan var ise bir toplu dilekçe ile adli mercilere başvuru yapalım derim.

Bir gelişme olur ise bu başlığı açtım, buradan devam edebiliriz.

benden de habersiz temmuz ayında parca parca joygameden 60 TL cekıldı hala sonuc alamadım

• kelfender2 K kullanıcısına yanıt
    Kartınızı nerede alışverişte kullandınız?

Birde 3d güvenlik olmadan nasıl çekilebiliniyor. Bu naneler ininal kaynaklı gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soyken kullanıcısına yanıt
    Market lokanta vb. yerlerdi alış verişleri yaptığım yerler. Çevrimiçi alışverişim de yoktu. 3D dışındaki alış verişlere kart kapatılamıyor. Hatta çevrimiçi alışverişlerin tamamına kartın kapatılmasını talep ettim. Bunun da mümkün olmadığı belirtildi. Kart bir bankaya bağlı olmadığından pek de dertlerinde değil gibi görünüyor. 31 Aralık 2017'de işleme alınan çevrimiçi alışveriş yapılması için izin verilmesi gerekliliği de ininal'ı kapsamıyor.
  • İninal kartıma 25.12.2017 tarihinde migros'tan yapmış olduğum 100 TL tutarındaki bakiye yüklemesi hesabıma yansımadı. Migros kasiyeri tahsilat makbuzunun kesildiğini ininal müşteri hizmetleri ile görüşmem gerektiğini söyledi. Bunun üzerine hemen aradığım müşteri hizmetleri yetkilisi tahsilat makbuzunun üzerine kartımın son 8 hanesini yazıp info@ininal.com adresine mail atmamı istedi. Aynı gün içerisinde söz konusu maili gönderdim. Ancak aradan geçen 2 hafta süresince 4 kez aramama ve 1 kez daha mail atmama rağmen gelişme olmaması üzerine e-devlet üzerinden firmayı Tüketici Hakem Heyetine şikayet ettim. Şikayetin bir kopyasını da ininal'e mail ile gönderdim. Mail'in konusuna çarpıcı olması açısından özellikle yasal işlem hk diye belirttim Ertesi gün bakiye kartıma yüklendi. Mağdurlara duyrulur beklemekle uğraşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erosmarcos -- 9 Ocak 2018; 17:54:25 >

• erosmarcos kullanıcısına yanıt
    hocam bence sizinki bddk şikayetiyle değil mail den dolayı yattı çünkü benimki de bügun yattı,bddk ya şikayet falan etmedim sadece mail attım,adamlar kaplumbağa hızıyla çalışıyorlar zorlasak da hızlanamazlar daha fazla
  • Konuyu okuyunca ininal kart bi rezillik olduğuna karar verdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yurt dışı %10 komisyon alıyorlar uzak durun
  • 1 ocaktan sonra migrostan bakiye yükleyip ininal kartına gelmeyen oldu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus3282 -- 10 Ocak 2018; 16:13:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus3282

1 ocaktan sonra migrostan bakiye yükleyip ininal kartına gelmeyen oldu mu

Bugün 2 kartla yaptım.
  • faldov kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler,kartıma tanımlı market kampanyası için bugün sondu ama güvenemedim ininale geçti

• hala daha sorun devam ediyor mu?
  • Baya kişi problem yaşamış millet bu kart ile , cok fazla sikayet okudum. Güvenilip kullanılmaz anladığım kadarıyla , 2 tl ucuz iş yapıcan diye daha büyük problemler cıkabilir.
  • kendi wep sitesinde sık sorulan soruları okudum ama bulamadım. bu kartı kişiselleştirmeden kullanma olanağı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogukan_3002

kendi wep sitesinde sık sorulan soruları okudum ama bulamadım. bu kartı kişiselleştirmeden kullanma olanağı var mı ?

Kartı alırken yükleme yapıp kullanabiliyosun. Tekrar yükleme yapmak için ve 3D Secure işlemleri için tanımlanamn gerekıyor.
  • Whatsapp grubu varsa benide ekleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: kelfender2

Market lokanta vb. yerlerdi alış verişleri yaptığım yerler. Çevrimiçi alışverişim de yoktu. 3D dışındaki alış verişlere kart kapatılamıyor. Hatta çevrimiçi alışverişlerin tamamına kartın kapatılmasını talep ettim. Bunun da mümkün olmadığı belirtildi. Kart bir bankaya bağlı olmadığından pek de dertlerinde değil gibi görünüyor. 31 Aralık 2017'de işleme alınan çevrimiçi alışveriş yapılması için izin verilmesi gerekliliği de ininal'ı kapsamıyor.

Ininal kart ile avm de yemek yeme ya da lc waikiki gibi yerlerden alisveris yapabilir miyiz?

• Emree- E kullanıcısına yanıt
    Yaparsın

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus3282

Yaparsın

Kredi kartidir bankadir pek anlamiyorum da ben bu ininal karti aldim hesap actim.Atiyorum biryerden alisveris yaptim pos makinesine hangi sifreyi girecegim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emree- -- 21 Ocak 2018; 12:59:21 >
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.