Bana da Samsung'tan aldığım Tv sonrası içinde hediye para yüklü olarak geldi. Karta yükleme yapıldığına dair mesaj geldi, bu aşamadan sonra kullanılabiliyor ama cüzdan uygulamasını ilk aşamada kullanamıyorsunuz, ininal kartın müşteri hizmetleri öyle dedi. Cüzdan uygulaması sanırım içindeki bakiye bitip yeni bakiye yüklerseniz, mevcuta da olabilir, orayı tam hatırlayamadım ama şu kesin: gelen hediye parayı olduğu gibi harcayayım derseniz cüzdan uygulamasını kullanamıyorsunuz. Ayrıca şifreniz de kartın son 4 hanesi oluyormuş. 3d isteyen alışverişlerde kullanılamıyormuş, çünkü sisteme cep telefonunuz tanımlı olmuyormuş. 3d seçeneğini atlayarak ödeme varsa, o şekilde ödeme yapabilirsiniz dedi. Zaten kart içindeki bakiyeyi de 1 ay içinde harcamak gerekiyor ki bu hediye yüklemelere özel bir durum sanırım. Kısacası biraz tuhaf geldi bana ama sonuçta bedava sirke olayı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fellini -- 22 Ekim 2020; 15:17:55 > |
İninal Kart Hakkında Her Şey! (SSS) (276. sayfa)
-
-
Samsung'un hediye ettiği bu kartlar cüzdana eklenemiyormuş. Bana müşteri hizmetleri bu şekilde bilgi vermişti. Ben de çok kurcalamadım, akaryakıt vs derken bitti zaten. Şimdi derdim kart açık diyerek borç yansıtmaları... O durumla ilgili bir e-posta gönderdim. Kartı iptal etmek istediğimi söyledim. Gelen cevabı eklerim.
-
Memnun olurum. Para bir şekilde harcanır da daha sonra kullanılmayacak kartın boşuna borcunu ödememek gerekir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gelen cevap: "Hediye kartlardan ücret alınmamaktadır. Kartınızı kişiselleştirmediğiniz için kullandıktan sonra kendiniz imha edebilirsiniz."
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam. O zaman bir problem yok.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
davet kodu olan varsa yeni kayıt olucam.
edit: alındı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyerdem -- 31 Ekim 2020; 22:14:34 > -
https://www.ininal.com/steam-halloween-2020-kampanyasi
Bu kampanyada steam cüzdana 50 TL atsak, sayılıyor mu?
Geçen de böyle bir kampanya olmuştu, saymamışlardı, o yüzden bu defa denemedim.
Deneyen var mı?
-
Bu kartı Flo mağazında kullanabilir miyiz? İnternetten alışveriş yaparken 3d secure kod istiyor da acaba kasada da mı kod vermeliyiz?
-
Hocam mağaza da fiziksel kartla bakiyeniz varsa kullanırsınız kart şifresi kartın son dört hanesi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana sorarsa temassız mı tek çekim mi diye ne cevap vermeliyim?
-
Hocam kartınız cipliyse temazsiz özelliği olabilir ve temazsiz olursa kartı posa okutur tutar 250 TL ye kadar sifreye gerek kalmaz fakat kartı pos cihazına takarsa şifre girersiniz tek çekim olur kartın taksit özelliği yok zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 6 Kasım 2020; 22:11:11 >
Vakit ayırıp yanıt verdiğiniz çok teşekkür ederim. Kart galiba çipli değil 5 TL'ye migrostan almıştım. Kart alırken TC kimlik no ,telefon falan istemişler di. Kartım da şuan 189TL var yarın 150 TL lik ayakkabı almayı düşünüyorum. Umarım bir sorun yaşamam ve kartım da 39TL durur.
-
Hocam rica ederim evet 5 TL ye alınan kartlar cipsiz kart oluyor kart şifrenizle işlem yaparsınız, keyifli alışverişler.
Herkese Selam , İninial kart ile Trendyoldan alışveriş yapmıştım ürün iade ettim , 2 gün önce trendyol para iadesi yapıldı dedi sizce tahminen İninal karta kaç günde olur paramın iadesi ?
-
kullandım davet kodunuzu hocam eyv.
-
Ben hepsiburada'ya iade etmiştim. İninal 3 iş günü içerisinde paramı yatırdı.
-
İninal ile amazon prime üyesi oldum 30 gün ücretsiz. İninal de para olmazsa diğer aylar üyeliğim iptal mi olur yoksa kart bakiyem eksiye mi düşer?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiandw -- 10 Kasım 2020; 20:34:12 > -
Hocam İninal kart ön ödemeli kart olduğu için içinde bakiye olmadığı sürece eksiye düşmesi mümkün değil.
Yapıkredi kartımdan başkasının ininal kartına eft yapabilir miyim? Google hep tersini bulabildim. 270 sayfa olmuş o yüzden daha önce geçtiyse soru kusura bakmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xiandwBen hepsiburada'ya iade etmiştim. İninal 3 iş günü içerisinde paramı yatırdı.
Evet benim'de Trendyol 2 gün içinde yatırdı teşekkürler cevap için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X