Şimdi Ara

ininal kart hakkında(yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün bu saatlerde çanta bakıyodum internetten şansa çok güzel bi çanta gördüm gaza geldim alcam dedim bunu.Migrosa gittim ininal çıkartmaya.Çanta kargoyla 51.82 tutuyo migrosdada 25 50 100 yükleyebiliyolar.Kasiyer ilk 50 sonra 25 yükleyelim dedi tamam dedim.50yi yükledik 25 için tekrar giriş yaptı sistem kabul etmedi neden bilmiyorum ben sinirlendim sonra zebaniye dönüştüm..(kendime hakim olamadım kusura bakmayın zebaniye kadar gerçek).İşte kabul etmedi sistem 50 tl de yüklendi 1.82 tl ile alamadım çantayı eve döndüm çantada satıldı tabi o gün.Şimdi çok güzel bi çanta daha buldum FLO'dan.Herşey tamam bugün PTT'den 10 tl daha yüklettim karta alcam çantayı ama tek sorun 3d Secure denen lanet .Bütün bilgileri giriyorum en sonunda Siparişi 3d Secure ile onayla var ona basıyorum işlem başarısız diyor neden anlamadım bütün bilgiler doğru ama.bilgisi olan yardımcı olabilcek varsa çok makbule geçer.Okuyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHound -- 21 Ekim 2013; 20:53:23 >

• uppup
  • 3D Secure kullanma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Sorun kart tanımlamadın 2. Si için 1 gün beklemen lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın zebani

Şaka, zebani var ama olay gerçek, zebani benzetme
  • ben kullanmak istemiyorum zaten ama site başka seçenek vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öfkelivehızlı

1. Sorun kart tanımlamadın 2. Si için 1 gün beklemen lazım.

24 saati geçeli oldu baya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İninal hakkında?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.