Şimdi Ara

İninal kart ile Playstation storedan alışveriş yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın. İninal kart ile psn üyeliği almaya çalışıyorum ama ne yapsam ne etsemde bir şekilde hata alıyorum.

Önce bir olayı kısaca özetleyim:

Dün akşam cihazdan almayı denedim kart bilgileri geçersiz dedi.(içinde gerekenden daha fazla para var zaten, bir zeki arkadaş çıkıp paran eksiktir demesin) İnternetten almayı denedim bu sefer işlem gerçekleştirilemedi gibi bir hata vermeye başladı.

Şimdi bugün yeniden denedim cihazdan almaya çalışınca aynı hatayı vermeye devam etti. İnternetten almaya çalıştım. Önce ininal SMS yolladı, yazdım daha sonra kart bilgilerini doğrula tarzı bir şey dedi ve cvv yi yazmamı istedi, yazdım sonra yeniden SMS yollama ekranına geldi yeniden cvv yi yazmamı istedi kapattım açtım aynı şey yeniden oldu.

Bu rezaleti çözmenin bir yolu var mı? Kartla alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü dün hata verince arkadaşın ininalından almayı denedim yine aynı hatayı verdi. İnternette de zaten kart bilgileri hatalı diye hata alan çok kişi var ama benim şu SMS cvv döngüsünü hiç bir yerde bulamadım.

En kötü müşteri hizmetlerini arayacağım ama onlarında pek bir şey yapacağını düşünmüyorum 2 saat boyunca birilerine bağlayıp sonunda şikayetiniz iletilmiştir deyip kapatırlar. Ağzımızın tadıyla bir arkadaşla oyun oynayalım dedik düştüğümüz hale bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 9 Şubat 2020; 10:18:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.