Şimdi Ara

Inip Binmesi en rahat araba hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafif ticari ve MPV Araçlar iş görür. Scenic, c max, s max gibi

Geçmiş olsun bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 26 Mart 2015; 11:38:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hondadan inmesi tam mesele. Bazen ben bile zorlaniyorum. Yaslaninca ne olacak halimiz bilmem

• hafif ticariler: Doblo, partner, caddy gibi

Kardeşleri :Fiorino, nemo gibi

MPVler :Scenic, 5008, C-max gibi

Suvlar ve Crossoverlar :ix35, yeti, qashqai, tiguan, Sx4, kuga gibi gibi uzayıp gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stocker

http://www.sahibinden.com/kia-venga-1.6-crdi

Cok hos araba sunlar ya. Fiyatlarida fena degil.

• Eskiden ön koltukları dışa dönen Citroen/Peugeot MPV'ler vardı. Sanıyorum Picasso'da opsiyon olarak yine var.

Fiat 500 tavsiye edebilirim. İdeal ortopedi kişiye göre değişir uyarısıyla beraber dikkatli tasarlanmış koltukları var. İki kapılı ve kapısı büyük olduğu için koltuğa yaklaşma alanı büyük.

Bazı arabalarda Opel/VW'nin C sınıfı araballarında ayarlı bel desteği var. Belki bu da önemli olabilir.

Suzuki Splash... Bu arabaların hedef kitlesinde yaşlı kullanıcılar da var.

Hafif ticari önerilerine de katılıyorum. Sık inip biniş için tasarlanıyorlar.

Tırmanılan yüksek SUV'lerden emin değilim. Makul arabaların ortak noktası merrdiven hareketi istemeyecek kadar yüksek arabalar.

Geçmiş olsun.
  • s2000 mx5 de olabilir
  • Hafif ticariler, MPV'ler ve Crossoverler sizi memnun edicektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indispensable -- 26 Mart 2015; 15:17:36 >
  • Bütçe belirtmemişsiniz,otomobil olma şartı da belirtmemişsiniz.

Inip Binmesi en rahat araba hangisi?

Inip Binmesi en rahat araba hangisi?

Binerken tutamaklardan destek alarak rahat binersiniz.Sever misiniz bilmem ama bel konusunda özellikle inip binerken sizi en rahat ettirecek araçlardan biri budur.

VW Multivan,Caravelle

• scenic, c4 picasso gibi mpv tarzı araçlar olabilir. özellikle kapıları aksi yönde açılan opelin zafira modeli vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 26 Mart 2015; 15:33:28 >
  • Belinden rahatsizsan inip binme acisindan doblo berlingo gibi araçlar iyidir ancak pek koltuk konforu bekleme bunlardan, bunu da goz önüne al derim.

• Honda'nın inip binmesi zor diyen kişi gelsin benim araca binsin kolay mı zormu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • c-max 10 numara , kugayla mokka da öneririm
  • Sedan istersen Skoda Superb guzeldir.

Not: cogu kisi hafif ticari ornegi verdigi icin sedan ornegi verdim

• Skoda SuperB.

• Yerden yüksek, kapısı büyük araçların hepsi olabilir : ) Bence içinin ferah olmasına da dikkat edin. Arkadaşların söylediği gibi ticari araçların hemen hepsi olabilir ya da Nissan Qashqai tarzı araçlar olabilir. Nissan Navara olabilir fazla büyük demezseniz
  • vectra b değil makyajsızlarda direksiyon ayarı yok
  • Bende omurga operasyonu geçirdim. Iniş biniş kolaylığı açısından dobloyu tavsiye ederim. Tavanı çok yüksek oturma pozisyonu yüksek Kafayı çarpma korkusu yok iniş biniş çok rahat.

Veya bu segmentte diğer araçlar da aynı rahatlığı verebilir.

• latitude executive donanımında şöför kapısını açınca koltuk geriye gidip, oturunca öne yaklaştırıyordu...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.