Şimdi Ara

INKA GAS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: concrete01

Merhaba Arkadaşlar,

Ben INKAGAS markasının İstanbul bayisiyim. Yukarıdaki konularda bilgilendirme yapayım.

INKAGAS firması lpg sektörüne Güney Kore mali BMD markasıyla girdi. Ürün son derece kaliteli gerçekten. Hatta o kadar güveniyoruz ki, ben sadece bu marka üzerine açtım işyerimi.

Ürünün bileşenlerinin görsellerini, dolayısıyla kalitesini şu linkten görebilirsiniz;

http://www.akislpg.com/Groups/Default.aspx?LanguageID=1&GroupID=4&ContentID=37

Diğer bir çok markadan ayırt edilecek özellikleri şunlardır;

- Türkiye'de bakır boru yerine termoplastik boru kullanan tek markadır.
    - 2 ohm luk düşük direnci ile lpg enjektörleri çok seri ve benzin enjektörlerinden dahi daha sessizdir. (diğer markaların enjektörleri çoğunlukla 3 ohm dur)
    - LPG kitin tüm bileşenler BMD markadır; hiç bir elemanı toplama değildir.
    - LPG Kit tüm boru, kablo ve klipslerine kadar bir bütündür.
    - Firma bayi seçiminde titiz davranır. İşçilik ve konuya yaklaşımla ilgili tereddür duyduğu işyerlerini bayi olarak seçmez.
    - Firma merkezden bayilere, hatta gerektiğinde müşterilere teknik destek vermek üzere bir kadro barındırır.
    - Firmanın bu sektörde lekelemeyi göze alamayacağı, 25 yıllık bir ticari geçmişi vardır.
    - LPG Kitin bütünü ya da herhangi bir bileşeni herhangi başka bir isim altında Türkiye'de mevcut değildir.
    - Türkiye üzerinden distribütörük dağıtımı yolu ile başka ülkelere ihrac edilmektedir.

İNKAGAS şu anda tamamıyla lpg tüketen (sadece belli devirlerde değil) FSI ve GDI motorlara uygun bir kiti Türkiyeye getirmek için son aşamadadır. Avustralya'da yapılan testler tamamlanmak üzeredir.
    BRC ve Romano'nun şu anda var olan sistemi belli devirlerde lpg yakar, bunun dışında benzin ile çalışır. Her bir araç için yurtdışında özel yazılım hazırlanır ve 2-3 hafta içerisinde işleminiz tamamlanır. Dolayısıyla maliyetlidir.

LPG ile ilgili işi olsun olmasın, her bu markayı daha yakından tanımak ve kıyaslamak isteyen benim bir çayımı içmek için işyerime uğrayabilir. Yolu düşüp uğrayan olursa sevinirim.

www.akislpg.com

BMD'yi bıraktınız sanırım. dediğiniz gibi de çok tutmadı sanırım.

• selamlar
    bmd nın tutmama gibi bir ihtimali yok sadece yeni yapılanma aşamasındadır ....

inkagas olarak piyasaya yenı yenı bayılık verme çalışmalrındadır ....
    inka kurumsal bir fırmadır sıradan bir dağıtıcı asla değildir .
    bmd %100 kore malı üründür
    tabi bu pıyasa şartlarında bıraz zorlanacaktır ki italyan hobisi herkeste dewam ettği sürece ...

biliyoruzki korelıler her teknolojide dünya devlerıne meydan okuyorlar

saygıalr
  • quote:

Orijinalden alıntı: adaotogaz

selamlar
    bmd nın tutmama gibi bir ihtimali yok sadece yeni yapılanma aşamasındadır ....

inkagas olarak piyasaya yenı yenı bayılık verme çalışmalrındadır ....
    inka kurumsal bir fırmadır sıradan bir dağıtıcı asla değildir .
    bmd %100 kore malı üründür
    tabi bu pıyasa şartlarında bıraz zorlanacaktır ki italyan hobisi herkeste dewam ettği sürece ...

biliyoruzki korelıler her teknolojide dünya devlerıne meydan okuyorlar

saygıalr

O zaman biraz daha bilgilendirin kullanıcıları. Yukarıda biri yazmış margaza fason yaptırılıyor diye. Biraz daha teknik bilgi verir misiniz? Sizi niçin tercih etmeli insanlar.
  • ben kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum,
  • Aracımda Inka gas BMD kullanıyorum ve memnunum. İlk montajdan sonra stop etme sorunu ayarla çözüldü. 1.5 senedir sorunsuz kullanıyorum. Performans olarak benzinle arasında fark hissetmiyorum. Yüksek devirlerde benzine geçme olayı yok. Kitin bileşenleri göründüğü kadarıyla kaliteli. Üreticisi olan G.Kore LPGyi en fazla kullanan ülkelerden. Taktırdığım yerde büyük hacimli motoru olan özellikle arazi araçlarına öneriyorlar ve bu araç sahiplerinin birkaçını gördüğüm kadarıyla onlar da memnun. Servisle ilgili yaşadığım bir sorunda bölge temsilcisi yakından ilgilenip beni başka bir yetkili servisine yönlendirdi. Tabi kitin kaliteli olması tek başına yetmez iyi montaj daha önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezmen -- 18 Mart 2012; 12:40:10 >
  • Hyundai i30 aracimda bmd var fakat motor lambası sorunu çözülmediği icin brc Ye geçebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sismo

Hyundai i30 aracimda bmd var fakat motor lambası sorunu çözülmediği icin brc Ye geçebilirim

oncelikle selamlar
    lutfen pm den telefon numaranizi gonderiniz
    size derhal yardimci olalim

• quote:

Orijinalden alıntı: tez_otogaz_sakarya

quote:

Orijinalden alıntı: sismo

Hyundai i30 aracimda bmd var fakat motor lambası sorunu çözülmediği icin brc Ye geçebilirim

oncelikle selamlar
    lutfen pm den telefon numaranizi gonderiniz
    size derhal yardimci olalim

Ustam ilgili yaklaşımın için teşekkür ederim, çetinsaya usta bmd nin yeni regulatorünü tavsiye etti yani bmd servisten biri ile görüşüp yeni model regulator getirilme ihtimali var olmazsa sizinle temasta olacagım. Bu arada ankara da oturuyorum. Görüşmek üzere..
  • Çetinsaydan Ramazan usta ilgilendi çok sağolsun ama Inkagas yeni regulatoru hâlâ göndermedi...biraz daha bekleyeceğim olmaz ise başka markaya geçmeyi düşünüyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Merhabalar bundan sonra İnkagas olarak buradan da sizlere yardımcı ve destek olmaya çalışacağız
    Çetinsay Ramazan Beye gerekli desteği ve ekipmanı her zaman olduğu gibi göndereceğiz.

Bilgilerinize,
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnkagas

Öncelikle Merhabalar bundan sonra İnkagas olarak buradan da sizlere yardımcı ve destek olmaya çalışacağız
    Çetinsay Ramazan Beye gerekli desteği ve ekipmanı her zaman olduğu gibi göndereceğiz.

Bilgilerinize,

Yalnız ben ankara yeşil yıldızlar da taktırdım, ramazan usta istanbuldan bana destek oldu. Aytaç bey ile de 2 defa görüştüm. Motor lambası hâlâ yanıyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın Inkagas yetkilisi, aracimdaki fakir karışım uyarısının olmaması icin ne yapacağız? Regulator durumu ne olacak? Teşekkürler...

• Merhaba, konu ile ilgili sizinle direk temesa geçilecek ve sorunlarınız giderilecektir. Bilgilerinize,
  • Aytaç bey aradı, Ankara'da bir servise yönlendirecek, umarım çözülür. Teşekkürler.

• ınka gas sitenizdeki montaj resimlerinde ecu resimlerinde bmd yazıyor. ama araçlara takılanlarda gösterge ve ecu da bfs yazıyor bu farklılık neden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakinas -- 8 Ekim 2012; 23:04:21 >
  • termo plastik lpg borusunu sadece satıyormusunuz

benim aracımda bakır boru mevcut onun yerine termoplastik boru düşünüyorum
  • ınkagas tutmadı herhalde. foruma uğradıkları yok..
  • inkagas lpg olarak montajlara son verdiklerini söylüyorlar teknik destek ve yedekparça hizmeti vereceklerini söylediler
  • Arkadaşlar Yardımınıza İhtiyacım Var.
    1.2 94 hp Suzuki swift aracım var. İnkadas BMD Takılı.
    13 binde araç.
    Nozullar 1.7
    Regulatör Basınca 1.10
    Otomatik Kaliprasyonda harita 1000 rpm 215
    Diğer tüm değerlerde 200 çıkıyor. Diğer sistemlerde sayılar hep farklı. Ama benimkinde hep bu şekilde rakamlar eşit.
    Arcın ltf değeri 5 ile 20 arasında sft ise -3 ile 5 arasında geziyor.
    Nozulları 1.5 Yaptık oto kaliprasyonda küçük dedi.
    Haritayı 220 yapıyorum lft yine 14-15 oluyor
    haritayı 180 yapıyorum ltf 18-19 oluyor
    Ama benzinde kullanınca ltf stf hep 0 ani yüklenmelerde 1ile -1 oluyor en fazla.
    Şİmdi Ne yapabilirim ben nozullarmı 1.8 yapayım?
    basıncı mı 1.20 yapayım.
    Yoksa haritayı biraz dahamı yükseltsem?
  • bu firma batmış.Hiç telefonları açmıyorlar.Muhatap yok.uzak durun.Araba çalışırken 4 kez alarm çalıyor neden kaynaklandığını sormak için bayi ye gittim.onlar anlayamadılar sonra söylediler firma battı diye.ben yandım başkaları yanmasın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.