Şimdi Ara

Inkjet mürekkep (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
4
Favori
30.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhabalar;

Sitemizden verdiğiniz linkteki mürekkep seti universal tabir edilen bir settir.

HP F4180 yazıcınız için doğru mürekkep seti;
    http://www.sarfet.com/U30,28,bkp249-c760-m758-y752-4x100gr-hp-yazicilar-icin-uyumlu-murekkep-seti-ocp-ink-ocp-hp-murekkep-setleri-100-gr-ocp-hp.htm

Setin içinde sadece 4x100 ml mürekkep olup şırınga ile kolayca dolum yapabilirsiniz.
    http://www.youtube.com/watch?v=EJVhuGTWwhM

• OCP Türkiye kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Kadıköy veya Üsküdar'dan alabileceğim bir bayiniz var mı?

Bir de benim dolum kitim yok, söz konusu sette dolum aparatları ( Tıkanıklık Açıcı Solüsyon (50Gr), Dolum-Vakum Aparatı, Lateks Eldiven , Dolum Enjektörü) mevcut mu yoksa sadece mürekkepler mi var?

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 16 Nisan 2014; 15:55:35 >
  • antares079 kullanıcısına yanıt
    Malesef o bölgede önerebileceğim bir bayi yok. Ancak Mecidiyeköy'den bayi ismi verebilirim. Bu seti e-ticaret sitemizden online satın alabilirsiniz.
    Setin içine 4 adet enjektör ve eldiven koyarız problem değil. Delme işlemi için ince uclu bir tornavida kullanabilirsiniz.
  • blt3636 B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım" 4 renk mürekkep gönderdiler." demekki gönderilmiş. satın aldığınız ürün gönderilmiş. bu arada neyin elimizde olmadığını anlamış değilim. Tırnak içinde belirtilen ürünü almışsınız ve size gönderilmiş. Neden hala güvenli değil yazıyorsunuz. "kısacası bu sitenin güvenli alışveriş sitesi olmadığını düşünüyorum" neden düşünüyorsunuz. ürün gönderilmiş "4 renk mürekkep gönderdiler." ürün gönderilmiş dolum için var olan 4 renk mürekkep.
  • inkqc İ kullanıcısına yanıt
    OCP markasını sitenizden kaldırmanız konusunda kaç defa uyardığımı hatırlayamıyorum. Yasal yollara başvurmadan kaldırırsanız burada polemiğe devam ederiz.
    QC markasının tescilinin de 2003 yılından beri uhdemizde olduğunu hatırlatır, ivedilikle gereğinin yapılmaması halinde yasal yollara başvuracağımızı bildiririz.
  • Bak güzelllik. Bu inkqc qc değil 1. senlen noter huzurunda masraflarda bana ait olmak üzere her türlü basınında bulunduğu ortamda mürekkepleri test etmeye hazırım. Madem ocp satıyosun. yada herhangi başka marka ne olursa olsun. getireyim ben anon,epson,hp yazıcı 24 saat çalıştıralım. MASRAFLARDA BANA AİT. nerede ne zaman istersen hazırım.
    Eğer samimi iseniz siteden OCP marka ve linklerini kaldırın, her türlü teste hodri meydan diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inkqc

Ya şimdi senin ne olduğun belli değil. Senin sattığın mürekkepde zaten yalan. Birde sahtekarlıktan bahsediyosun. Bırak bu işleri bırak artık kendine gel. bu mürekkep konusunda öğrenmen gereken çok şey var ki senin daha kim olduğun bile meçhul. OCP Türkiye ha : )))))) Bırak bu işleri. Ben Aslında senin benle ilgili şunu söylemeni beklerdim bu kadar yazının üstüne. Bu arkadaşımız mürekkep konusunda bilgili. tabiki onunda ve benimde bilgilerimden paylaşınız. Ama gördüğüm karalama kampanyası. Yazık. bu forum sitesinde bunları yazman - puan. evet ocp güzel bir mürekkepdi. ama sen türkiyede bunun içine su katıp satmasaydın. 200kg ocp getirip 2 ton ocp satmasaydın güzel mürekkepdi be kardeş. Hadi bakalım sen biraz @OCP Türkiye tiareti öğren, çamur atmak ticarette var ama bu senin yakana yapışmış. Başkalarınada yapma.

siz mürekkeple plastık boyayı karıştırıyprsunuz galiba sayın uzmanburom yetkilisi sizin dediğiniz su katma olayını plastık boyada yapıyorlar sadece daha düne kadar ocp adı altında sitenizde sahte mürekkep satan sizdiniz ustelik kilosu 6 tl den mürekkep veripte 3000 tl lik mürekkep almanız şartıyla dediniz ve sizden referans istediğimde sizin suya karıştırılmış kumaş boyanızdan alan bır beyle konuştum tamamını çöpe attığını vede bir o kadarda yazıcısının bozulduğunu belirtti acaba suyla mürekkep yapan sizmisiniz yoksa ocp türkiyemi birde akıcının ocp ye su kattığını kanıtladınızmı yoksa hayallerinizlemi yaşıyorsunuz hala birde başkalarının markasını çalarak piyasa yapmaya çalışıyorsunuz aklı sıra ilk önce kendi üzerindeki çamurları temizleki başkalarının temizliğine laf atma

• quote:

Orijinalden alıntı: etimola

Merhaba Arkadaşlar;

Listeye KARTUŞMATİK marka mürekkep te eklendi.

Son testler ışığında mürekkeplerin test sonuçlarını güncellemek faydalı olacak gibime geliyor,

Mürekkep test aşamaları şu şekilde;

1 - Açık havada Kuruma testi = her mürekkepten 1 ml kadar veya biraz fazla 5 - 7 gün arası açık havada bekletilerek kuruma yapıp mapmadığı,

2 - Kartuşta kuruma testi = içi açılıp süngerleri yıkanmış iç haznesi yıkanmış kartuşun tekrar mürekkeple doldurulması mürekkebin kartuşun ağzına gelmesi için vakunlanması mürekkep kartuş ağızına gelince bu şekilde 1 gün açıkta bekletilmesi sonrasında yazıcıya takılarak yazı veya resim çıktısı alınması

3 - Yazdırma Kalitesi resim, yazı renk tonları ve netlik = bu son test ile alınan çıktının resim veya metinin netlik ve orjinale yakınlık testi aynı resmin orjinal kartuş ile alınan baskı yan yana getirelerek karşılaştırlmasının yapılması.

Teste tabi tutulan mürekkep markaları;

1) CESCESORwww.cescesor.com
    2) İNKSERwww.inkser.com Goprintwww.goprint.com.tr
    3) OLİSERwww.oliser.com.tr
    4) MİCROERwww.microerbilisim.com
    5) CARİA Saral bilişim
    6) İNKTOUCHwww.uzmanburom.com
    7) KARTUŞMATİKwww.kartus.web.trwww.kartusmatik.com.tr

şimdi sırasıyla sonuçlar;

1) Cescesor ultra serisinin adını değiştirerek UV yapmış ve economy adınıda genel uyumluya dönüştürömüş

a) CESCESOR UV artık UV diye anılmakta fiyat açısından pahalı kalite açısından güzel renkler canlı orjinalden farksız, resim dökümü için kullanılabilir yazı dökümü için kullanılabilir, uzun vadede kuruma sıkıntısı yok. UV Serisindeki iddaya göre güneşe daha dayanıklı olduğu,

kdv dahil litresi 59 TL

b) CESCESOR GENEL UYUMLU ekonomik çözüm, fiyat açısından uygun, kalite açısından güzel, renkler canlı orjinale yakın resim dökümü için kullanılabilir yazı dökümü için kullanılabilir, uzun vadede kuruma sıkıntısı yok.

kdv dahil litresi 40,12 TL economy fiyatı artmış.

2) İNKSERwww.inkser.com GOPRİNTwww.goprint.com.tr (bu markada yani goprint yan markası sadece isim farklılaştırması iletişim bilgileri birebir aynı ) fiyat açısından pahalı kalite açısından güzel renkler canlı orjinalden farksız resim dökümü için kullanılabilir yazı dökümü için kullanılabilir, uzun vadede kuruma sıkıntısı yok.

kdv dahil litresi 60 TL goprint.com.tr fiyatı artmış.

3) OLİSERwww.oliser.com.tr fiyat açısından diğerlerinin 3/1 fiyatına kalite siyah renk orta renkliler iyi renkler canlı orjinale yakın resim dökümü için kullanılabilir yazı dökümü için kullanılabilir. uzun vadede kuruma sıkıntısı yok.

Canon ve epson mürekkepleri

kdv dahil litresi 15 $ (usd)

hp mürekkepler

kdv dahil litresi 12,5 $ (usd)

4) MİCROERwww.microerbilisim.com fiyat uygun ama renkler cansız orjinalin yakınında bile degil resim dökümü için kullanılamaz yazı dökümü için kullanılabilir. kısa vadede kuruma sıkıntısı var.

litre fiyatı kdv dahil 15,34 €

5) CARİA Saral bilişim tarafından getirtilmekte, kısa vadede kafada tıkanma ve kuruma yapmakta sayın Xpress34 tede caria sınıfta kaldı hala kafa tıkanıklığı ile uğraşıyor, renkler aynı microerdeki gibi

litre fiyatı kdv dahil 15,64 TL nette ilk bulduğum fiyat buydu.

6) İNKTOUCHwww.uzmanburom.com fiyat uygun ama orjinalin yakınında bile degil resim dökümü için kullanılamaz yazı dökümü için kullanılabilir. kısa vadede kuruma sıkıntısı var. forum tarafından kafa tıkadığı çifte onay almıştır. uzak durun.

litre fiyatı kdv dahil 11.80 TL

ocp mürekkep te satıyor şu an ama ben hala güvenemiyorum,

litre fiyatı kdv dahil 46,02 TL

7) KARTUŞMATİKwww.kartus.web.trwww.kartusmatik.com.tr fiyat diğer marka mürekkeplerden çok pahalı ama bu fiyata biraz pahalı gelmeye başladı, profesyonel fotoğraf basımı için uygun, yazı işleri için çok iyi kalitede özellikle brother siyah renk, lazer dökümünden farksız keskin yazı hatları, uzun vadede kuruma sıkıntısı yok.

litre fiyatı kdv dahil 125 TL (litre fiyatı 2 katına çıkarılmış :(( )

KARTUŞMATİK marka mürekkeplerin fiyatının 2 katına çıkması brother yazıcılar için sadece siyahı buradan alacağım renklileri ise (C.M.Y) cescesor dan alacağım gibi gözüküyor.

Kolay gelsin.

edit: microer mürekkebin kuruma sıkıntısı ortaya çıktı.

edit2 : Listeye KARTUŞMATİK marka mürekkep eklendi, konular güncellendi.

edit 3 : fiyatlar güncellendi. bazı konularda değişiklik yapıldı.

dip not : herhangi bir mürekkep firmasının elamanı değilim bilginize...
    Maalesef bende bu konuyu okumadan mürekkep alıp yazıcımın kafasını tıkayanlardan oldum. aslında mürekkepler geldiğinde şüphelenmem lazımdı. siyah mürekkep elime bulaştı ve ıslak mendille sildim ve çıktı. çok şaşırdım. normalde bu mürekkeplerin kolay kolay bulaştığı yerden çıkmaması lazım. neyse mürekkepleri doldurdum ve yazıcıdan çıktı aldım, sonuç siyahlar açık gri olarak çıkıyor. resmen gri renk. siyahla hiç alakası yok. sonradan düşününce bunun sebebinin içine su katılmış olabileceği geldi aklıma. büyük ihtimalle ucuz mal satmak için içine su katıp mürekkepleri çoğaltıyorlar. yani anlayacağınız ucuz etin yahnisi hesabı oluyor.

daha sonra sarfhane ve cescesor dan mürekkep aldım ikisinden de memnunum. ikisinide tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stardigitime -- 21 Ocak 2015; 13:02:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inkqc

Arkadaşım" 4 renk mürekkep gönderdiler." demekki gönderilmiş. satın aldığınız ürün gönderilmiş. bu arada neyin elimizde olmadığını anlamış değilim. Tırnak içinde belirtilen ürünü almışsınız ve size gönderilmiş. Neden hala güvenli değil yazıyorsunuz. "kısacası bu sitenin güvenli alışveriş sitesi olmadığını düşünüyorum" neden düşünüyorsunuz. ürün gönderilmiş "4 renk mürekkep gönderdiler." ürün gönderilmiş dolum için var olan 4 renk mürekkep.

ben 4 renk mürekkep istemedim.dolum seti siparişi verdim. dolum yapmayı bilsem zaten her yerde mürekkep var bulunduğum şehirde bu işi yapan. ama dolum seti adı üstünde set. neyi nasıl yapılacağını anlatan.ayrıca ufak aparatlar(şırınga solüsyon vakum aparatı vs vs) açıklamalarda bunlar gönderilecek yazıyordu.. hakkımı helal etmiyorum. gönderdiğiniz mürekkepler hala duruyor. hiç bi işime yaramadı. ben öle zengin deilim sürekli internetten yanlış gönderdiklerinde yeniden sipariş vereceğim. 10 tl kargo ücretide cabası.. kısacası ahirette hesaplaşırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress34

mürekkep konusunda benim yapacağım en önemli tavsiye kullanıcı olarak ne marka olursa olsun 1 yıl içinde tüketeceğiniz miktarda mürekkep almanız yönündedir.nedenine gelince 1 yıldan uzun süren beklemelerde ambalajında dahi olsa öncelikle sarı renkte pıhtılaşma - tortulaşma oluşma ihtimali bulunmakta.bu tortu ve pıhtılaşma şişeyi çalkaladığınızda tamamen gözden kaybolur fakat kartuş doldurulduktan kısa bir süre sonra kartuş içindede oluşacağı için kartuşunuzun yada kafanın tıkanmasına neden olma ihtimali yüksek olan bir ihtimaldir.

şişenin içindeki mürekkebi yarıya kadar tükettiğinizi düşünün.kapağını kapatıp hava ile temasını kestiğiniz halde şişe içinde kalan bir miktar hava sürekli mürekkep ile temas halindedir.

bu nedenle bu tavsiyede bulunuyorum.sonuçta mürekkep bulunmaz hint kumaşı değil.her zaman bulunabilecek bir sarf malzemesidir.bittiğinde yenisini alırsınız.

bir çok yazıcı firmaları bile kendi orjinal kartuşlarına ambalajı kapalı, hava ve ışık almayan ambalajlarında olmasına rağmen 2 yıl raf ömrü vermektedir.

hocam hp 650 kartuş için bu murekkep nasıldır:

PRINT-RITE HP UNIVERSAL DYE MÜREKKEP 30ML

bilginiz var mı?

bu arada bitmeyen kartuş nedeniyle bir epson yazıcımı çöpe attım. burada ki bayi yazıcının kafasını 2 gün uğraşmasına rağmen açamadı. bu tecrübemi eklemek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 9 Eylül 2015; 12:18:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

mürekkep konusunda benim yapacağım en önemli tavsiye kullanıcı olarak ne marka olursa olsun 1 yıl içinde tüketeceğiniz miktarda mürekkep almanız yönündedir.nedenine gelince 1 yıldan uzun süren beklemelerde ambalajında dahi olsa öncelikle sarı renkte pıhtılaşma - tortulaşma oluşma ihtimali bulunmakta.bu tortu ve pıhtılaşma şişeyi çalkaladığınızda tamamen gözden kaybolur fakat kartuş doldurulduktan kısa bir süre sonra kartuş içindede oluşacağı için kartuşunuzun yada kafanın tıkanmasına neden olma ihtimali yüksek olan bir ihtimaldir.

şişenin içindeki mürekkebi yarıya kadar tükettiğinizi düşünün.kapağını kapatıp hava ile temasını kestiğiniz halde şişe içinde kalan bir miktar hava sürekli mürekkep ile temas halindedir.

bu nedenle bu tavsiyede bulunuyorum.sonuçta mürekkep bulunmaz hint kumaşı değil.her zaman bulunabilecek bir sarf malzemesidir.bittiğinde yenisini alırsınız.

bir çok yazıcı firmaları bile kendi orjinal kartuşlarına ambalajı kapalı, hava ve ışık almayan ambalajlarında olmasına rağmen 2 yıl raf ömrü vermektedir.

bilginiz var mı?

bu arada bitmeyen kartuş nedeniyle bir epson yazıcımı çöpe attım. burada ki bayi yazıcının kafasını 2 gün uğraşmasına rağmen açamadı. bu tecrübemi eklemek istedim.

Bitmeyen kartuş nedeniyle 1.400 tl ye aldığım epson yazıcım 1 ayda tıkandı ,hem de beklemeden değil yazarken tıkandı....

• quote:

Orijinalden alıntı: Mac_Man

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

bilginiz var mı?

Bitmeyen kartuş nedeniyle 1.400 tl ye aldığım epson yazıcım 1 ayda tıkandı ,hem de beklemeden değil yazarken tıkandı....

belki sattıkları mürekkepler eski olabilir diye şüpheleniyorum , epson mürekkep 2 sene beklese bile en ufak donma olmuyor nasıl yaptılarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 14 Eylül 2015; 11:11:57 >

• 2 adet hp 8600 pro plus yazdırma kafasının katili oldu ultrasonik temizleme aleti. değişik noktalardan kılcal olarak %3-5 kadar silik yazdırıyordu. Ultrasonik temizlemeden sonra %30 lara çıktı. Hemde aynı alanda kağıt bembeyaz. Allahtan satıcı ultrasonik aleti iade almayı kabul etti. Ultrasonik kartuş temizleme aletinin 5-10 sn modu olmalı 3 dakika çok çok fazla.
  • silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stentli -- 21 Mayıs 2020; 20:47:8 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.