Şimdi Ara

Innial RP alcam beyler bi bakin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sezer0706

Bizim ptt daha karti bilmiyor

Aynıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Orijinalden alıntı: BySaVeR

quote:

Orijinalden alıntı: Kyroath

quote:

2 hafta önce almış birisi olarak anlatayım.

Ben PTT'den 5 TL kart ücreti verdim ve kartı aldım. Fakat kartı alman için PTT'de en az 15, Migros'ta en az 25 TL yüklemen gerekiyor. Ayrıca ptt'de 15,25,30 şeklinde 300 tlye kadar yükletebiliyorsun. Her neyse eğer Migros'tan kartı alıp içine TL yüklemek için 5 TL kart ücreti + 25 TL bakiye yüklemen gerek ve 25 tl bakiyeden 22 tl kalıyor galiba. Çünkü 1 tl aylık kart ücreti, 2 tl yükletme ücreti. PTT'de ise sadece aylık kart ücretini hemen alıyorlar ve 24 TL kalıyor. Ayrıca PTT Matik'ten 5-10-15-20 diye katlarını yükleyebilirsin. PTT ve PTT Matik'ten yükleme ücreti alınmıyor. Fakat Migros'tan ister 25 TL yükle ister 300 TL 2 TL yükleme ücreti kesiyorlar ve kartın her ay 1 tl vergisi var yani yılda 12 TL vergi veriyorsun. Uzun oldu ama detaylı anlatmak istedim çünkü çok konu açılıyor bu aralar

NOT: Ben PTT'den alıp 25 TL yükledim. Migros hakkında verdiğim bilgilerin bir kısmı yanlış olabilir

Yükleme ücretini kasada veriyorsun

Dediğim gibi Migros hakkında internetten edindiğim bilgileri söylüyorum. Fakat PTT hakkında söylediklerim kesin bilgiler ve bence PTT al kesinti olmaması için.

PTT matik ne bu arada? Ben direk PTT'den yüklesem. Oradakiler yükler mi?

Migros'tan yüklemiştim daha önce.

Pttnin atmsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler demin teknosaya gittim adama inninal dedim ekran kartı yok dedi yok ininal dedim tekrar forum istanbulda var dedi ptt de kapalıydı migros da yok ki şurda
  • PTT'ye git oradan al ben her türlü işlemi PTT'den yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kyroath

quote:

2 hafta önce almış birisi olarak anlatayım.

Ben PTT'den 5 TL kart ücreti verdim ve kartı aldım. Fakat kartı alman için PTT'de en az 15, Migros'ta en az 25 TL yüklemen gerekiyor. Ayrıca ptt'de 15,25,30 şeklinde 300 tlye kadar yükletebiliyorsun. Her neyse eğer Migros'tan kartı alıp içine TL yüklemek için 5 TL kart ücreti + 25 TL bakiye yüklemen gerek ve 25 tl bakiyeden 22 tl kalıyor galiba. Çünkü 1 tl aylık kart ücreti, 2 tl yükletme ücreti. PTT'de ise sadece aylık kart ücretini hemen alıyorlar ve 24 TL kalıyor. Ayrıca PTT Matik'ten 5-10-15-20 diye katlarını yükleyebilirsin. PTT ve PTT Matik'ten yükleme ücreti alınmıyor. Fakat Migros'tan ister 25 TL yükle ister 300 TL 2 TL yükleme ücreti kesiyorlar ve kartın her ay 1 tl vergisi var yani yılda 12 TL vergi veriyorsun. Uzun oldu ama detaylı anlatmak istedim çünkü çok konu açılıyor bu aralar

NOT: Ben PTT'den alıp 25 TL yükledim. Migros hakkında verdiğim bilgilerin bir kısmı yanlış olabilir

Yükleme ücretini kasada veriyorsun

Dediğim gibi Migros hakkında internetten edindiğim bilgileri söylüyorum. Fakat PTT hakkında söylediklerim kesin bilgiler ve bence PTT al kesinti olmaması için.

PTT matik ne bu arada? Ben direk PTT'den yüklesem. Oradakiler yükler mi?

Migros'tan yüklemiştim daha önce.

PTT Matik banka atmsi gibi kartı takıyosun şifre değiştirme, bakiye yükleme gibi seçenekler geliyor. Ayrıca dediğin gibi PTT'ye gidersen oradakiler söylersen onlar sana en az 15 TL olmak üzere yükleme yapacaktır

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.