Eet arkadaslar bugun girdim servera ama online sayisi cok az gozume gorundu, kac dir normalde online sayisi oynayan arkadaslar biliyormu?
yok mu oynayan?
Net sayısını bilmiyorum ama çoğu kişi numble veya başkaca sesli program ile cp ler kurarak yada arkadaş ortamıyla birlikte takılıyor, bu yüzden azmış gibi gelebilir. Yalnız bi kaç gün önce oyuna girdim player sayısında düşüş olduğu aşikar. Belki benim gibi oyunu bırakan kişi sayısından kaynaklanıyor olabilir :)
quote:
Orijinalden alıntı: kazuya55
Net sayısını bilmiyorum ama çoğu kişi numble veya başkaca sesli program ile cp ler kurarak yada arkadaş ortamıyla birlikte takılıyor, bu yüzden azmış gibi gelebilir. Yalnız bi kaç gün önce oyuna girdim player sayısında düşüş olduğu aşikar. Belki benim gibi oyunu bırakan kişi sayısından kaynaklanıyor olabilir :)
yaw zamaninda 2 server vardi simdi tek server oyle geli gi yakinda innova down :).
shilenden biliyorum çoğu playerler innovadaki charlarını satıp ncweste geliyor ondan olabilir :)
ncweste cok ping yok mu? olmasi lazim.
quote:
Orijinalden alıntı: gizmo_x
ncweste cok ping yok mu? olmasi lazim.
ben 1 yıldır oynuyorum ara sıra kasılmaların dışında bi sorun yok. öyle büyütülüp kötülendiği gibi bi server değil ncwest çoğu kişide kendine güvenip gelemediği için kötüler ztn :)
Eet arkadaslar bugun girdim servera ama online sayisi cok az gozume gorundu, kac dir normalde online sayisi oynayan arkadaslar biliyormu?
online oyuncu sayısını bilmiyorum ama oyuncuların bir kısmı yazın bırakmışlardı oyuncu. CP ler dağılmıştı. Şimdi yeniden oyuncular geri geliyor. Üniversitelerinde açılmasından dolayı gündüz oyuncu sayısında düşüş var ama akşamları vede hafta sonlarıda server ginede kalabalık tabiki ilk açıldığındaki o göz dolgunluğu yok. En azından parti aradığımda halen oyuncu bulabiliyorum. Çıkan updateler oyuncu adaptasyonu da önemli etkenler arasında.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme