Şimdi Ara

İnoks Buzdolabı ve Çamaşır Makine Tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda evleneceğim inşa Allah.

Forum yardımı ile Profilo BM6481MG modeli bulaşık makinesini alacağım inşa Allah.
    Yine forum yardımı ile buzdolabı ve çamaşır makinesi almak istiyorum. Bütçe olarak 2500-3000 tl fiyat aralığım var.
    Buzdolabı için ölçüler 185 cm ve 70 cm.
    Marka olarak önceliğim Profilo.

Tecrübeli, usta ve kullanıcı arkadaşlardan bu konuda yardım bekliyorum.

• Fiyat aralığına uygun Buzdolabı Ve çamaşır makinesi bulabilirsin.Alırken A++ yada A++++ olmasının hiçbişey değiştirmediğine dikkat et.Aşağıda kwh/yıl ibaresinde kaç yazdığına bakıp yıllık ne kadar yakacağını direk anlayabilirsin.
    Örneğin kwh/yıl 296 olsun
    296*0.40=118.4 yapar(bu yıllık yakım miktarıdır ve vergi dahil tutardır.) /12 yaptığımızda ortalama aylık 10 tl yakacağı anlamına gelir.
    Vergi hariç hesaplarken 296*0.25(akıllı sayaçlar için)=74 tl /12= 6 tl yakacak demektir.
    Vergi hariç hesaplarken 296*0.30(normal sayaçlar için)88.8 tl/ 12 = 7.4 tl yapar.
    __Buzdolabında 10 yıl komprosör garantili almanı tavsiye ederim.
    __Çamaşır makinesinde ise elmas kazan ve seramik rezidanslı alırsan uzun yıllar kullanabilirsin.
    Yardıma ihtiyacn olursa özelden mesaj atabilirsin.
  • Bilgiler için teşekkür ederim. @ÇağrıKaynak

Araştırmalarım sonucu ve forumun yardımı ile Profilo BM6481MG model bulaşık makinesi, Profilo CMG140DTR model çamaşır makinesi ve Profilo BD2058L2VV model buzdolabı aldım.

İnşa Allah hepsinden memnun olurum.
  • jada82 J kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güzel ürünler almışşsınız. Kurulum yaptırdıysanız yorumlarınız alalım.
  • Teşekkür ederim.
    Nasipse pazartesi günü eve nakliyat olunacak, ondan sonra servisi çağırıp kurulumlarını yaptıracağım inşa Allah.
    Daha sonra da kullanım sonrası detayları paylaşırım inşa Allah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jada82 -- 29 Mart 2015; 19:35:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.