Şimdi Ara

İnönü, Meram,Mersin,KTÜ tıp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben de laik seküler kesimin yaşadığı büyük şehirleri düşünüyordum tabi sıralama düşük gelince pek bi seçeneğim kalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monoton dizi M kullanıcısına yanıt
    Hocam bu üniversitelerin akademisyen nicelikleri benzer ama nitelikleri hakkında pek bi bilgim yok,orada okuyanlara sormamız gerekiyor.

• Adultraition A kullanıcısına yanıt
    Mersin de okuyorum yukarıda arkadaş zor oldugu icin kötulenıyor demiş.Yanlışlığı düzelteyim Mersin çok zor evet ama eğitimi kanımca standartın üstünde.Zorluğunu kabul edip çalışırım dersen seçtiğine pişman olmazsın.Fiziki şartları da iyi.kadavra sayısı,maketler,amfilerin durumu vs.

• space. S kullanıcısına yanıt
    Hocam yatay geçiş hakkında bilgi verebilir misiniz? Yök atlasta 55 kişinin yatay geçiş yaptığı yazıyor bunun nedeni fakülteden memnuniyetsizlik olmasa gerek çünkü ben de eğitimi gayet iyi diye biliyorum.

• izmirindağları kullanıcısına yanıt
    Neden tercih etmezsin iklimsel olarak hocam? 10 küsür yıl Mersinde yaşamış biri olarak tek sevdiğim yanı havası, sürpriz yapmaz genelde güneşlidir, yıl içinde çok geniş bir aralıkta yüzmeye imkan sağlar, kışın da soğuk olmaz 4 mevsim bisiklet sürebilirsiniz vs.Ama bunalttığı insan da çoktur ben alıştığım için sıkıntı olmuyor tabi.
  • Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    hocam izmirliyim buranin yazın tek sıkıntısı aşırı sıcak olmasi şahsen sadece bu yönünü sevmiyorum izmirin o yüzden birazdaha serin karadeniz o yüzden dedim :D
  • Adultraition A kullanıcısına yanıt
    Ben de yatay geçiş için başka yere başvurdum mesela ama memnun olmadıgımdan degil memleketime donmek istedıgımden.Tabi 55 kisi bu yuzden gitmez.Ben zorluğuna yoruyorum biraz.Geniş arkadaş çevrem olmamasına rağmen sınıfta kaldıgı icin merkezi gecis yapacak 3-4 arkadasım var mesela

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han Bey -- 14 Mart 2021; 1:29:50 >
  • Han Bey H kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de ikisi arasındayım ama konya 11 13 saat uzaklıkta. Eğitimleri arasında pek fark olduğunu düşünmediğimden ,bir de tabi konyaya karşı önyargım da var, malatya daha akla yatkın geliyor.Meramın şehir içindeki konumu ve kampüsü hakkında yeterince fikre sahip değilim.

Hocam şu da var:Sıralamaya göre tercih yaparsam meramı inönüden önce yazmış olurum.Meram düşük ihtimal de olsa çıkarsa pişmanlık yaşayabilirim gitmeden.Çok kararsızım nasıl tercihlerimi sıralayacağım konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adultraition

Hocam şu da var:Sıralamaya göre tercih yaparsam meramı inönüden önce yazmış olurum.Meram düşük ihtimal de olsa çıkarsa pişmanlık yaşayabilirim gitmeden.Çok kararsızım nasıl tercihlerimi sıralayacağım konusunda.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han Bey -- 14 Mart 2021; 1:30:8 >
    Hocam malatyada mutlu olacağımın da garantisi yok ama malatyada mutlu olma ihtimalimin en azından konyaya göre daha yüksek olduğunu düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Adultraition

Hocam malatyada mutlu olacağımın da garantisi yok ama malatyada mutlu olma ihtimalimin en azından konyaya göre daha yüksek olduğunu düşünüyorum

Hocam mesela ankara tıp tutuyor olsaydı orada da mutlu olup olmayacağının garantisi yoktu.

Ama malatyada daha mutlu olurum diyorsun. Siralamaya filan takılmadan başa yaz bence. En azından ben öyle yapardım.

• arkadaşlar ben de düşünceliyim mersin tıp nasıl olur sizce genelde çok zor diyorlar mf3 sıram 9.8k bu arada lütfen yardımcı olabilir misniz ?
  • meramda kampüs yok boşuna gelmeyin 6 sene geçmez burda fakülte arkası dağ
  • Ktü tıptayım geçen yıl 8binle yazmıştım pişman değilim tavsiye ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Han Bey

Hocam baya araştırdım. Mersin'de okuyan arkadaş da dediğimi teyit etmiş.
    Mersin ve KTÜ baya zorluyor. İnönü yakın diyorsun. Üstelik hastanesi de gayet iyi.
    Ben yerinde olsam
    Meram
    İnönü

yazardım. Karar senin ama zorluktan dolayı yatay geçiş yapıp daha kötü ünilere giden çok kişi var.
    KTÜ'de bir de en az %30 ingilizce var. Bu da bir eksi.

Yav kim diyo ktü zorluyo

• esra rengsiz kullanıcısına yanıt
    İngilizcem yetersiz hocam

Hocam ilk 10 tercihimi kesin gelmeyeceklerle doldurcm 11e inönüyü yazcm

• quote:

Orijinalden alıntı: esra rengsiz

quote:

Orijinalden alıntı: Han Bey

Hocam baya araştırdım. Mersin'de okuyan arkadaş da dediğimi teyit etmiş.
    Mersin ve KTÜ baya zorluyor. İnönü yakın diyorsun. Üstelik hastanesi de gayet iyi.
    Ben yerinde olsam
    Meram
    İnönü

yazardım. Karar senin ama zorluktan dolayı yatay geçiş yapıp daha kötü ünilere giden çok kişi var.
    KTÜ'de bir de en az %30 ingilizce var. Bu da bir eksi.

Yav kim diyo ktü zorluyo

Ktünün hazırlık sınavı zor mu acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.