alta gir üste çıkma ihtimalinde var :D atarlar aşşadan destek verirler :)
Bence eski açıktan kapalı alta tırmanıp atlasın ordan da üste çıksın daha ucuza gelir.
anasının gözü :D
huaaha siz naptınız beyler ya ilk defa gelecez stada. Kameralar çekecek beni maymun gibi ilk yarıda başka yerde ikinci yarıda başka yerde. En son da sahaya inerim artık
ilk kez gidiyorsan yeni açığa git.
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
İki buyuk tribunden birinde iceri dogru bir kisim var.Oraya oturanlar gorebiliyormu?
senin ne işin bjk maçınamı geleceksin sen?
quote:
Orijinalden alıntı: mustafam33
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
İki buyuk tribunden birinde iceri dogru bir kisim var.Oraya oturanlar gorebiliyormu?
senin ne işin bjk maçınamı geleceksin sen?
Arkadaşim garipmisin merak ettigim için soruyorum
garip değilim ama fenerlide değilim
iyi olur
Ben Yeni Açık takılıyorum aga, Kapalıya girmek nasip olmadı daha paramız anca Yeni Açık'a yetiyor yapıcak birşey yok. Yeni Açık iyidir tavsiye ederim.
Bende geliyorum maça eski açık huzurlu oluyor,Fenerimi izliyim bare
quote:
Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye
quote:
Orijinalden alıntı: carlitoss
Önümüzdeki Antalya maçının bilet fiyatları şölye
Vip Üst D - 400.00 TL Vip Üst B-E - 300.00 TL Vip Üst A-F - 235.00 TL Vip Alt C-D - 235.00 TL Vip Alt B-E - 200.00 TL Vip Alt A-F - 150.00 TL Numaralı C-D - 150.00 TL Numaralı A-B-E-F - 125.00 TL Kapalı Üst - 100.00 TL Kapalı Alt - 90.00 TL Yeni Açık - 40.00 TL Eski Açık - 30.00 TL Rakip Takım - Eski Açık - 30.00 TL
Malum öğrenci olduğum için ucuz bilete yöneleceğim
rakip takim?
Benimde aklıma bunu söylemek gelmişti
quote:
Orijinalden alıntı: fortunate
quote:
Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye
quote:
Orijinalden alıntı: carlitoss
Önümüzdeki Antalya maçının bilet fiyatları şölye
Vip Üst D - 400.00 TL Vip Üst B-E - 300.00 TL Vip Üst A-F - 235.00 TL Vip Alt C-D - 235.00 TL Vip Alt B-E - 200.00 TL Vip Alt A-F - 150.00 TL Numaralı C-D - 150.00 TL Numaralı A-B-E-F - 125.00 TL Kapalı Üst - 100.00 TL Kapalı Alt - 90.00 TL Yeni Açık - 40.00 TL Eski Açık - 30.00 TL Rakip Takım - Eski Açık - 30.00 TL
Malum öğrenci olduğum için ucuz bilete yöneleceğim
rakip takim?
Benimde aklıma bunu söylemek gelmişti
En kötü Yeni Açıktan izlerim. Rakiple temas halinde olmayı sevmiyorum. Her tarafta bir taraftarımız olsun ki moda girelim, coşalım...
En coşkulu tribün yoktur, Çarşı ruhunun olduğu yer KAPALI ÜST 'KUTU'dur ama Kapalı alt alırsan illa biri seni çeker yukarı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme