Şimdi Ara

İNPAX X-9100HD LINUX PVR Nasıl bir cihaz? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
29.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanıt için teşekkürler
    Acele ettik heralde ama sim 3 lü 359 tl ye aldım dm 800 amg ürünü.akşam kargoya verecekler.
    birde peşin fiatına 12 taksit olunca axessle dayanamadım.elmadağlı kardeşte taksit olayı da yoktu.
    Ne dersin şimdi canım sıkıldı.alınca direk iademi edeyim .yoksa o kadarda sorun değil çok kullanan var al kullanmı dersin.
    Peşin teşekkürler
  • Ferrari sim ve sim 3 ile ilgili en cam alıcı bilgileri bir üstteki mesajımda verdim zaten !...

"Cihazı alır kullanırım. Sık sık yazılım değiştirmekle işim olmaz." diyorsanız, iade
    etmenize gerek yok.

Kolay gelsin.
  • Üstad çok teşekkür ederim ,yanıtlar için.
    Yanlış anlamadıysam bu simler çıkarılabilir.Bazıları sim 3 verip farkını ödeyerek sim 2 alıyorlarmış.
    Böyle bir durum varsa ilerde problem olursa bu sim 3 çıkarıp sim 2 alamazmıyız ?, olurmu ?
  • Olur. Sim 2'ler 35 - 40 dolar arasında satılıyor bildiğim kadarıyla...
  • Sekan bey bu cihaza dm 800 hd lerin yazılımı atılabiliyor mu?yoksa bunların yazılımı ayrı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Olur. Sim 2'ler 35 - 40 dolar arasında satılıyor bildiğim kadarıyla...

Gelsin bakalım.hayırlısı artık kullanalım.Teşekkürler üstad .
  • Peki bu sim 3 kartlara neden sim 1 ve 2 ler gibi güncelleme yapılamıyor acaba ? Veya ileride olabilirmi ?
    Birde bu olay sadece yeni yüklenecek imajlar için anladığım kadarıyla.
    Ben sadece cccam paylaşım alıyorum.emu vs zaten linüx kaynak kodlar açık olduğu için istenilen her yazılım convert edilerek yükleniyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deftercim

Peki bu sim 3 kartlara neden sim 1 ve 2 ler gibi güncelleme yapılamıyor acaba ? Veya ileride olabilirmi ?
    Birde bu olay sadece yeni yüklenecek imajlar için anladığım kadarıyla.
    Ben sadece cccam paylaşım alıyorum.emu vs zaten linüx kaynak kodlar açık olduğu için istenilen her yazılım convert edilerek yükleniyor sanırım.

Her sim karta destek verilebilir ! Desteği kim verecek !? Cihaz çok satarsa destek gelir...

Sim 2'lere orijinal image'lar küçük bir ayrıntıya dikkat edilerek yüklenebiliyor. Yani orijinal
    image'larla ilgili hiç bir düzenleme yapmaya gerek kalmadan... Birde sim2'yi çıkaranların
    kendi verdiği destekte ayrıca var...

Ferrari sim ile sim 3'teki durum ise, orijinal olarak çıkan her yazılım, sim kartlara göre
    modifiye edilmek zorunda !!! Ama konvertör ile ama bir düzenleyici yardımıyla...
    Konvertör'ün de en kısa zaman olan 3 ayda bir hazırlandığına göre ??? O da şimdilik
    böyle... İleri günlerde konvertör desteğide kesilecek. Çünkü yeni cihazlar çıkacağı için cihaz
    satışı daha da düşecek...

Düşündüğünüz varyasyonlar, ferrari sim ve sim 3'lerin mimari yapısı nedeniyle
    mümkün değildir. Bu sim'lerin fiyatı, sim2'ye göre oldukça düşük olduğu ve maliyet avantajı
    sağlaması nedeniyle, kullanıma sunulmuş olmasından başka birşey değildir.

Kısaca bu hususlara kafanızı takmayınız... "Ben cihazımı her şekilde mercedes gibi
    kullanmak isterim
    ." diyorsanız, sim2'li cihaz edininiz...

Kolay gelsin.

• inpax 8100 de sanırım hepsi sim 2 deoğru değil mi?
  • merhaba arkadaşlar..

inpax9100hd cihazı alalı 1 hafta oldu...daha oncesine kadar sıradan goldmaster uydu alıcım vardı.. NTVspor TV8 TRT3 gibi kanallrda mac baslayınca izliyemiyodum..
    ben ve benim gibi sadece görüntü iyi olsun, şifreli kanalları çözsün vs.. deyipte ince ayrıntılarını önemsemiyorsanız gayet güzel bir cihaz... tavsiye ederim...
  • amstrad 19100 ile inpax ın yazılımlaı aynımı birbrinie atılblirmi yazılım dosyalarında değişiklik yapmak gerekmezmi öyle olsa bile bunu herkes yapamız herhalde
  • bu cihazın CI modül girişlisi çıkmayacakmı üreticilerden ithalatçılardan birileri okursa cevaplandırsın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baki69 -- 1 Mayıs 2011; 11:06:23 >
  • inpax 9100 ve amstrad 19100 un ureticisi kimdir arkadaslar? bu mkv ve divx lerdeki altyazi sorunu iyice basimi agritti. yerel destek te yok. bari adamlarla yazisayim
  • bu kadar 4 sayfa konu okuduk şimdi bunun versiyonuyla v.s. uğraşmamak için ne yapmak hangi modeli almak lazım?
  • arkadaşlar bende uydudan sd yayın izlemek istiyorum.ama halen karar veremedim.max 300 tl ye en iyi görüntüyü hangi cihazla alırım.bu 8100 nasıl alınırmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desing

arkadaşlar bende uydudan sd yayın izlemek istiyorum.ama halen karar veremedim.max 300 tl ye en iyi görüntüyü hangi cihazla alırım.bu 8100 nasıl alınırmi

Kaliteli SD yayın izlemek için HD cihaz almanıza gerek yok ! Bahsettiğiniz 8100 model cihaz
    HD cihazdır.

INPAX 8100HD cihaz birebir Dreambox 800HD'nin klonudur. SD/HD görüntü kalitesi son
    çıkan image'larla iyi düzeye ulaştı diyebilirim. Dreambox klonları fiyat/performans oranı çok
    çok iyidir. (Yani fiyatına göre...) HD yayın teknolojisi devam ettiği müddetçe cihaz
    değiştirmeye ihtiyaç duymazsınız.
  • garanti kimin? veya garanti varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amasyaspor

garanti kimin? veya garanti varmı?

Selamlar,

Ülkemizdeki tüketici hakları kanunu çerçevesinde garanti konusu;

Satıcıdan başlamak üzere müteselsildir. Yani satılan malın garantisi satıcısından başlamak
    üzere beraberce üstlenilmek durumundadır. Tüm ürünlere en az iki yıl garanti verilmek
    zorunluluğu vardır.

Garanti şartının yerine gelebilmesi için mala fatura kesilmesi şarttır.

Dolayısı ile satılan herhangi bir markadaki mala satınaldığınız yerden fatura aldıysanız,
    korkmadan kullanabilirsiniz.

Diyelimki mal arızalandı... Malı aldığınız yere götürüp tamirini istersiniz. Aldığınız yer servis
    hizmeti verebilecek durumda değilse, ithalatçıya gönderip, tamirini sağlamaktadır.

İthalatçı tarafından servis hizmeti verilememesi durumunda; "Tüketici Hakları Kanunu"
    sorumluluğu satış zincirindekilerin hepsine birden yüklediği için, malın sorumluluğunu satıcı
    üstlenir ve tüketicinin sorunu çözülür.

Arızalanmış malı satıcı aldıktan sonra, sorun satıcı ile ithalatçı arasında her ne şekilde
    çözülüyorsa çözülür. yani kanunun bu şekilde düzenlenmiş olması, tüketicinin etkin
    korunabilmesi içindir.

Sonuç olarak; "garanti kimin? garanti varmı?" diye sormuşsunuz !... Garanti kiminse,
    kimin !? Garantisi varmı? Yokmu? Bırakınız bu işleri... Siz faturanızı almaya bakınız...
    fatura veriliyorsa, istediğiniz yerden istediğiniz malı alırsınız. Fatura verilmiyorsa o malı
    almasınız. Faturasız alırsanızda sonuçlarına katlanırsınız.

Olay bu kadar basittir.

Kolay gelsin.

• Bu ürünü kullanan arkadaslar tavsiye edermisiniz 8100hd modeli daha mi iyidir yoksa atlanta mi almali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NGC3603

Bu ürünü kullanan arkadaslar tavsiye edermisiniz 8100hd modeli daha mi iyidir yoksa atlanta mi almali.

Inpax 8100HD ile Atlanta HDbox'u kıyaslamamız doğru olmaz. Zira INPAX 8100HD bire bir
    Dreambox 800HD'nin kopyasıdır ve linux'la işlemektedir. Atlanta HD box ise özgün yazılımla
    işlemektedir. Yani her iki cihazın segmenti farklıdır. Dreambox Atlanta HDbox'a göre daha
    üst segmentteki bir cihazdır.

PC kullanımı ile aranız iyi ise, INPAX 8100HD'yi tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.