Şimdi Ara

İnşaat-Makine-Bilgisayar-Elektrik-Elektronik Mühendislikleri? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: muhtesem.yilmaz

Elektrik-Elektronik - İnşaat-Bilgisayar.. mezun olununca iş sıkıntısı çekilmeyecek bölümler.

Tabi şu hicbir zaman unutulmamalı, hangi bölüm olursa olsun önce ögrenci kendini geliştirmeli.. Ancak böyle iş imkanlarını arttırabilir..

Bilgisayar mühendislikleri işsizlikte rekora koşuyorlar,2009 istatistiklerinde bilg.mühendislikerinin işsizlik oranı %20ydi.Şu an ne durumda bilemiyorum.
  • matematik pek düşünmüyoruz o zaman elektrik-elektronik - inşaat yazalım peki elektrik-elektronikte üniversitenin çok etkisi olur mu çünkü sonlara doğru tutuyor
  • ben eem derim. Çok geniş iş imkanları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hn_enn

emo'nun eem 'yi önemsemesi ve desteklemesi eem için önemli
    www.emo.org.tr
    EMO - İTÜ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI
    http://www.emo.org.tr/genel/bizden_detay.php?kod=92942&tipi=2&sube=6#.UBQLvbRTPpo

quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma_28

ben eem derim. Çok geniş iş imkanları var

elektrik elektronikte üniversite çok fark ediyor mu çünkü belli başlı üniler gelmiyor niğde, kırıkkale gibileri geliyor

• up!
  • up!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viking_Thor

deneyim kapsamında sanırım teknoloji fakültelerinde uygulama olanağı daha fazlaymış teknoloji fakültesini tercih etmek mühendislik fakültesine göre bir artı mıdır?

bana sorarsan bir artıdır çünkü mezun olduktan sonra bir işe girdin diyelim. pratikte ne kadar iyi olduguna bakacaklar.zaten mtokların kurulma sebebide buydu.pratiği iyi olan mühendisler yetiştirmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

quote:

deneyim kapsamında sanırım teknoloji fakültelerinde uygulama olanağı daha fazlaymış teknoloji fakültesini tercih etmek mühendislik fakültesine göre bir artı mıdır?

bana sorarsan bir artıdır çünkü mezun olduktan sonra bir işe girdin diyelim. pratikte ne kadar iyi olduguna bakacaklar.zaten mtokların kurulma sebebide buydu.pratiği iyi olan mühendisler yetiştirmek.

ktü için düşüyorduk fakat o da şehir dışında of'taymış
  • up!
  • up!
  • az kaldı arkadaşlar şunu yaz dediğiniz var mı?
  • makine müh. kimse değinmemiş. bir çok müh. le görüştüm hepsi inşaat yada makine oku dedi. bu ikisini endüstri ve elektronik takip ediyor. neredeyse tüm mühendisliklerin önü açıktır ama bana sorarsan inşaat ve makine başı çeker. ama aklnda kalsın inşaat mühendisliklerin babasıdr ;)
  • Özellikle mimarlık ve yazılım mühendisliği bayanlar için daha uygun olabilir
  • mimarlık gelmiyor yazılım da pek ilgi alanı değil açıkcası
  • endüstri de bayan için uygun :)
  • otomotiv müh . hakkında ne dersiniz ?
  • quote:

Teknoloji fakultelerini secerken biraz dikkat etmende fayda var.
    Bir yerde okumustum.Muhendisler odasi teknoloji fakultelerinden cikan muhendislere imza yetkisi vermeyecekmis.Ve suan oyle zaten.
    Ama teknoloji fakultelerinden cikan muhendisler bunun iptali icin ugrasiyorlar.Bundan 4-5 sene sonra ne olur bilmiyorum tabi.

Bu arada yurtdisinda Muhendislik fakulteleri ve teknoloji fakulteleri gibi bir ayrim var.
    Teknoloji fakultelerinden cikan kisiler , muhendislik fakultelerinden cikan kisilerin altinda calisiyor.
    Anlayacagin bir nevi tekniker, teknisyen gibi gorunuyor yurtdisinda.

Avrupa birligi surecinde bu tur seyler ulkemizde de yavas yavas oluyor.Bu da olabilir ileride.

Arastirma yapsan iyi olur bu teknoloji fakulteleriyle ilgili.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpLendoR-

elektrikelektronik ile inşaat mühendisliğinin önü çok açık. onları seçersen ileride pişman olacağını hiç sanmıyorum. diğer bölümler için aynı şeyi pek söyleyemeyeceğim.

çünkü bu bölümlerin ölmesi imkansız.

tuncelide bile ee açılmış, şırnakta inşaat var, neresinin önü açık.

b*kunu çıkardı bu hükümet mühendisliklerin

inşaat kadın için uygun görmüyorum, şantiyede çalışacak yahu, devlet seçecekse de kpss puanlarına bakıp tercih verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpLendoR-

elektrikelektronik ile inşaat mühendisliğinin önü çok açık. onları seçersen ileride pişman olacağını hiç sanmıyorum. diğer bölümler için aynı şeyi pek söyleyemeyeceğim.

çünkü bu bölümlerin ölmesi imkansız.

tuncelide bile ee açılmış, şırnakta inşaat var, neresinin önü açık.

b*kunu çıkardı bu hükümet mühendisliklerin

inşaat kadın için uygun görmüyorum, şantiyede çalışacak yahu, devlet seçecekse de kpss puanlarına bakıp tercih verin

o yüzden artık mühendislikleri iyi üniversitelerde okumak çok önemli artık özel şirketler diplomaya bakarak işe alıcak.
    he devlete girer çalışır o ayrı ama yerinde sayar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.