Abaza gençlik = Tecavüz edilip öldürülen kadınlar.
sexi discovery channelda gergedanların çiftleşmesinden öğrenebilen bir toplumun hazin sonu.....
quote:
Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan
quote:
Orjinalden alıntı: AntiX
quote:
Orjinalden alıntı: Fırtınam...
son derece doğru, sevişmenin nesini kapatıyorlar, nesini yanlış buluyorlar onuda anlamıyorum. insanlar yürür, konuşur, çalışır, sevişir. bundan doğal birşey yoktur, eğer bir insanın yürümesi normal kabul ediliyorsa, sevişmesi de normal kabul edilmelidir.
Doğru söylemişsin
sokakta çiftleşelim o zaman boş kaldıkça...
link var mı link
Bir perde arada ereksiyonun zirvesine ulaşabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: Qantas
quote:
Orjinalden alıntı: aksoy93
Abaza gençlik=Hızlı nufus artışı
şöyle düzeltelim :
Abaza gençlik = Tecavüz edilip öldürülen kadınlar.
sexi discovery channelda gergedanların çiftleşmesinden öğrenebilen bir toplumun hazin sonu.....
Abaza Gençlik = mastürbatör gençlik
Belki de arz talep meselesi.. Bazılar talep ediyor ki onlar da namuslarını arz ediyorlar insanlara para için (her ne kadar sanat için deseler de bunlar hikaye). Kadınlar kullanıldıklarını anlamıyorlar veya anlamak istemiyorlar.Onu oraya süren adam paraları sayarken kendisi bir parmak bal ile teselli ediliyor.Ve bunu da kendisine çağdaşlık modernlik diye dayatıyorlar. Kullanıldıklarının bir farkına varsalar..
quote:
Orjinalden alıntı: EneRGy.
Belki de arz talep meselesi.. Bazılar talep ediyor ki onlar da namuslarını arz ediyorlar insanlara para için (her ne kadar sanat için deseler de bunlar hikaye). Kadınlar kullanıldıklarını anlamıyorlar veya anlamak istemiyorlar.Onu oraya süren adam paraları sayarken kendisi bir parmak bal ile teselli ediliyor.Ve bunu da kendisine çağdaşlık modernlik diye dayatıyorlar. Kullanıldıklarının bir farkına varsalar..
İstanbul Modern Abazalar Derneği = İMAD o.O
quote:
Orjinalden alıntı: Vanilla__
quote:
son derece doğru, sevişmenin nesini kapatıyorlar, nesini yanlış buluyorlar onuda anlamıyorum. insanlar yürür, konuşur, çalışır, sevişir. bundan doğal birşey yoktur, eğer bir insanın yürümesi normal kabul ediliyorsa, sevişmesi de normal kabul edilmelidir.
yürümek kadar normalse neden sokakta sevişmiyosunuz.heryer park bahçe püfür püfür sevişin
ahaha yoruma bak ya
quote:
Evlenmeden o iş normal olmaz...
yaw o bu değil klibi merak ettim
quote:
İnsanlar yürür,konuşur,çalışır,çakışır,sevişir,çiftleşir normal şeyler bunlar yani ne ki...
quote:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme