Şimdi Ara

insan sevdiğine neler yapabilir sizce??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Darkchild

Ben de yaptım... yapıcaktım da ama değerimi bilemedi... (benden 7 yaş büyük üvey abladır kendisi kız değil)

Hocam sakın yanlış anlama. Ara sıra görüyorum üvey abla yüzünden yaşadığın dertleri yazdığını. İlişkiniz ne düzeydeydi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: scald

Bu dediklerini yapamaz o yaa...ister ama yapamaz aşık olmuş bksan deli gibi...

Biraz daha çemkirirse zaten gidip kızı bulup ... olayı bide ben anlatıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powermove

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Ben de yaptım... yapıcaktım da ama değerimi bilemedi... (benden 7 yaş büyük üvey abladır kendisi kız değil)

Hocam sakın yanlış anlama. Ara sıra görüyorum üvey abla yüzünden yaşadığın dertleri yazdığını. İlişkiniz ne düzeydeydi?

Abla kardeş gibiydi... ama zamanla ben arayıp sormuyosun ilgilenmiyosun ve de o , zamanım yok işim gücüm var diyip haftalarca aramamazlık yaptığı için ve sürekli aynı nedenle kavga ettiğimiz için hep poka sardı... ve sonunda da bitti çünkü görüşmek istemediğimi ben söyledim zaten arayıp sormuyodu ... üvey derken annem yada babamla da kan bağı yok.. gerisini sormayın..

• Gül eğlen arkadaşım keyfine bak ya. Aynılarını bende çektim. Yaş 22 . Ama gerçekten değmez emin ol değmez. 2,5 ay çok güzel zaman geçiridk kızla buluştuk , tlefonla falan konuştuk, arabayla gezdik baş başa yemekler falan eskişehire dönmeden önce annesi ile tanıştım, kardeşlerini daha önceden tanıyordum zaten. Ama araya ayrılık girdi, kızın dershanesi girdi şu oldu bu oldu. Kıza açıldım ben daha öncedende kız bana ne olur zaman ver dedi. Eskişehire döndüm hep aklımdaydı aradım sordum mesajlar attım.

Geçen cuma çok cnaım sıkıldı onun için koşturuyordum, aynı telefon nosunu kullanım dedik kampayadan yararlanmak için. Beni arar diye bekledim ama aramadı ben aradım dedim nerdesin çok rüzgar sesi var, motordayım bi arkadaş ile geziyorum. Sinirim bozuldu iptal ettim bütün işlemleri. Pazartesi günü konuştuk dedim cuma böyle böyle yaptın arıyacaktın çağrı bırakacam dedin hiç oralı olmadın bende iptal ettirdim dedim. SOrdum kimdi o diye gökhan dedi, bi arakdaş daha var gökhan diye aynı gökhan mı bu dedim tabi sert konuşmuyorum hafif tebessüm var yok başka bi arkadaş dedi. iyi tamam dedim. Öyle havadan sudan konuştuk işte.

Ozamandan beridirde hiç aramıyorum. yarın hafta sonu zaten görüşemeyiz hiç babası falna evde oluyor. O arıyana kadar aramak yok. İlk başlar yemin ederim depresyona girdim ya. Şaka maka ağlıyordum ya. Ama anladım ki ben burda böyle onun için üzülürken göremiyorum diye sıkılırken o oralarda gezio hiç kafasına takmadan. Kızların bu rahatlığı beni deli ediyor işte.

Bende çok severim sevdim mi, oda biliyor onu nekadar çok sevdiğimi ama nedense bi net cevap bi net karşılık alamıyorum. Bi sevindiğim şey şudur, açıldıktan sonra kıza hiç ilişkimizde bi zedelenme olmadı nasıl başladıysak öyle devam ediyoruz artık sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum.

Tek duam ve dileyim şu 3. kez gireceği şu öss sınavında inş eskişehir çıkarda daha sık görüşürüz. Uzak da olmak hakkaten zor.

Zaten şu anda iş güç de yok , hayat gayesine kapıldım çok fena geleceğimi düşünüyorum , moralim çok bozuk kız arasa şu saate konuşalım dese konuşacak durumda değilim o derece moral bozuntusu var içimde

Neyse uzun lafın kısası, karşındaki nasıl bi sevgi hak ediyorsa ona öyle davranacaksın. Biraz fazlasını yapabilirsin ama abartmadan. Sevgiyi maraş dondurması gibi düşün sende dondurmacı ol kız da müşteri olsun. Dondurmayı eline verir gibi yap çek yap çek nekadar heveslendirirsen okadar çok isteği artar hırslanır Geç olsa da öğrendim. Yaşayarak tecrübe ederek öğrendim. Korkmayın kararlı olun

• quote:

Orjinalden alıntı: lord of comandos

lak diye sevmicen bir kızı ön araştırmasını yap hakediyosa senin yapmana bile gerk kalmaz o senden hakkını emer

doru soz dıecek yok
  • o kadar şey yazmıssın Allah razı olsun insallah senin iş de düzelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dertli.

o kadar şey yazmıssın Allah razı olsun insallah senin iş de düzelir

sağol
  • beni sevmiyorsan çek git diye mesaj at ve cevap atma bi süre bakalım nolacak ki seni şuan elinde biliyo onun için böyle davranıyor sende agırdan ver kendini çok gevşek davranmışşın
    @yazılımcı online bişey sorabilrmiyim kız akradaşın başka bi erkekle motorda geziyorum dedi sesini çıkarmadın mı? abicim böyle yaptıkça yüz alıyorlar yemin ederim yaşım 19 olmasına ragmen bazı şeylerden çok eminim üstüne gitmedim bende senin gibi ama o bunu cok büyüttü yanlışlar yaptı bende ayarı verdim bi yere kadar şuan 1ay felan oluyor ayrılalı hala bunu kabul edebilmiş değil saçma sapan mesajlar atıyor.. agırlıgı başta koymak lazım unutmamk lazım ki oda sizi seviyorsa kaybetmemek için elinden geleni yapcaktır bunu düşünerek haraket etmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocoron -- 20 Eylül 2008; 4:19:20 >
  • ooooooooooooooo
  • işte onu yapamam ki:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: mt.w3

beni sevmiyorsan çek git diye mesaj at ve cevap atma bi süre bakalım nolacak ki seni şuan elinde biliyo onun için böyle davranıyor sende agırdan ver kendini çok gevşek davranmışşın

yok arıtk hocam oakdar da değil
  • zaten onu yaparsam şuurumu kaybederim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orjinalden alıntı: mt.w3

beni sevmiyorsan çek git diye mesaj at ve cevap atma bi süre bakalım nolacak ki seni şuan elinde biliyo onun için böyle davranıyor sende agırdan ver kendini çok gevşek davranmışşın

yok arıtk hocam oakdar da değil

mesajı değiştirdim bişeyler daha yazdım..

bence gayet normal sevmiyorum dersede ewy diye cevap at bak 2gün sonra nasıl arıyor
  • ewy ne demek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dertli.

ewy ne demek?

eyvallah de git
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.