quote:Orijinalden alıntı: TIME BANDIT en uzun boylu adamın sultanın baş parmağını gördünüzmü hiç aman tanrım
quote:Orijinalden alıntı: oyunmaynağı quote:Orijinalden alıntı: sabry91 quote:Orijinalden alıntı: Metalwrath quote:Orijinalden alıntı: _GökByRock_ quote:Orijinalden alıntı: _Right_ quote:Orijinalden alıntı: yhwe quote:Orijinalden alıntı: Amorph quote:Orijinalden alıntı: [X]-R-[4]-P baş parmağımı ölçtüm bitti sonra devamını okudum Ben de. Doğruyu söylemek gerekırse ben de Bende. Bende Ben DE De ayrı yazılır. bende vallahi ben de aynısını yaptım ben de hadi la rekora gidecez başka yokmu
quote:Orijinalden alıntı: nmesiz_ quote:Orijinalden alıntı: oyunmaynağı quote:Orijinalden alıntı: sabry91 quote:Orijinalden alıntı: Metalwrath quote:Orijinalden alıntı: _GökByRock_ quote:Orijinalden alıntı: _Right_ quote:Orijinalden alıntı: yhwe quote:Orijinalden alıntı: Amorph quote:Orijinalden alıntı: [X]-R-[4]-P baş parmağımı ölçtüm bitti sonra devamını okudum Ben de. Doğruyu söylemek gerekırse ben de Bende. Bende Ben DE De ayrı yazılır. bende vallahi ben de aynısını yaptım ben de hadi la rekora gidecez başka yokmu +1903